Beváltott ígéret

Jermann Kálmán   ·   2016.02.26. 11:15
digitools_rezso0

Az előzményeket korábbi írásaikból megismerhették az olvasók, most nem ismételnénk magunkat: Cipőt a cipőboltból, Rezsót a Digitoolstól!

És bár a hangfelvétel még decemberben elkészült (stábunk is jelen volt: Füstiben a Digitoolsszal), most még csak egy képgaléria áll a rendelkezésünkre a Posch Modell segítségével megvalósult sorozatpéldányról. Rövidesen jövünk a hangdekóderes, beépített világítással bíró verzióval – természetesen videón bemutatva.

Klimatizált vonathoz nyáron is kellett – ha a vontató nem rendelkezett fűtési feszültséget előállító berendezéssel. Semelyik Szergej nem ilyen, így például a Venezia EN kerülőútvonalon történő közlekedtetéséhez kell a Rezsó. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: a szerző)

A mindenkori aktuális ár (jelenleg analóg verzióban 35 000, világítással és hangdekóderrel: 59 000 forint) és elérhetőség tekintetében keressék fel a Digitools honlapját.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek