Bőrmegújító lézerkezelések már Hévízen is!

iho   ·   2024.03.03. 12:00

A kinézet szinte mindenki számára fontos, sokan foglalkoznak vele. Különösen a hölgyek és különösen a kor előrehaladtával. Mára olyan szépészeti technológiák érhetők el, amiről korábban álmodni sem mert az emberiség.
Az egyik ilyen technológia az orvosi lézer, amely hosszan tartó módon, hatékonyan, és fájdalom- és tűszúrásmentes beavatkozás formájában képes maradandó változásokat elérni a bőr szépségében.

Lézerkezelések a megfiatalodásért

Különleges szolgáltatással áll rendelkezésre egy hévízi szálloda. A Hotel Európa Fit****superior orvosi lézerkezelések széles spektrumát biztosítja a test különböző területein, különös tekintettel az arcra, a ráncokra. Számos megfiatalodni vágyó hölgy jár már Hévízre az Európafitbe, hogy visszanyerjék évekkel ezelőtti külsejüket, ezáltal lelassítsák öregedésüket.

Ahogy idősödünk, egyre több ránc jelenik meg az arcon, nyakon, dekoltázson és a test különböző részein. Az Európafit Magyarországon elsőként vezetett be egyedülálló lézertechnikát, amely segít orvosolni bizonyos esztétikai problémákat. A Twinlight 3D ránceltávolító, bőrmegújító kezelés valójában egy kimondottan precízen és szakaszosan végrehajtott bőrmegújító kezelés, mely fókuszáltan a bőrhibákat célozza meg, miközben érintetlenül hagyja a körülötte lévő egészséges bőrt.

A lézerkezelés azért is különleges, mert fájdalommentes, nem keletkeznek sebek, sérülések és nagyon gyors utána a regeneráció. A kimondottan a ráncosodást orvosló Twinlight 3D bőrmegújító kezelés esetén háromszori alkalmat mondanak az orvosok, mint javasolt kezelési mennyiség.

Mit takar a TwinLight® szakaszos megújító kezelés?

Ez a ránceltávolító és bőrmegújító kezelés valójában több eljárásból tevődik össze. Azt, hogy melyik lesz a végleges kezelési forma, a páciens és az orvos együttesen döntik el a fennálló probléma és egyéb szempontok függvényében. A kezeléseket el lehet végezni a hámeltávolító Er:YAG lézerrel és a hámkímélő Nd:YAG lézerrel is, illetve mindkettőt lehet kombinálni egy átfogó, korosodást megállító kezeléssel, mint például a forradalmian új Fotona TwinLight™ szakaszos megújító eljárás.

Ezek a lézertechnológiák azért is tekinthetők forradalminak, mert míg a korábbi kezelések az arcbőr nagyobb területére koncentráltak és a felépülési idő akár 2-3 hétig is eltartott, addig a Fotona TwinLight® szakaszos kezelési eljárása ezzel szemben speciálisan csupán csak a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, így érintetlenül hagyja a körülötte lévő egészséges bőrt. Ennek az is lesz a következménye, hogy a regenerációs idő lerövidül 3-7 napra.

További lézerkezelések

Nem csak az arc bőrét lehet lézerre kezelni. Számos nőgyógyászati vagy más testrészt érintő elváltozást kezelnek Hévízen orvosi lézerrel eredményesen. Emellett különféle szűrővizsgálatok, egynapos sebészeti műtétek is elvégezhetők a hotel egészségközpontjában. További részletekért keresse a szálloda szakorvosait.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek