Budapest a legjobb kelet-európai repülőtér, harmadszor!

iho   ·   2016.03.17. 13:30
skytrax3cim

Egyedülálló, háromszoros sikert mondhat magáénak a Budapest Airport: három egymást követő évben nyerte el a „Legjobb Kelet-Európai Repülőtér” címet – immár 2016-ban is. A díjat Kölnben, a Passenger Terminal EXPO nemzetközi repülőtéri szakkiállításon és konferencián adták át, olvasható a reptérkezelő szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A díjat a tavalyi rekordforgalmú év után ítélte oda a londoni központú Skytrax légiközlekedési tanácsadó cég a Budapest Airportnak, amelynek terminálján 2015-ben 10,3 millió utas fordult meg. A díj értékét növeli, hogy azt független utas-elégedettségi felmérések alapján ítélik oda; a tavalyi vizsgálatban nem kevesebb, mint 12 millió utast kérdeztek meg a világ 160 országának különböző repülőterein. A díjakat – köztük a Budapest Airport elismerését – gálaünnepség keretében adták át Kölnben.

Ünnep Kölnben, középen Kam Jandu

„Önmagában véve is hatalmas elismerés, hogy a régió legjobb repülőterének járó díjat megkaptuk” – hangsúlyozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója a díj átvételekor. Hozzátette: „Azt pedig egyenesen fantasztikus teljesítménynek tartom, hogy egymás után harmadszor is kivívtuk az elsőséget a Skytraxnél, hiszen ezzel minőségi szolgáltatásaink széles palettáját ismerték el. Különös büszkeséggel tölt el, hogy a kiválóság iránti elkötelezettségünket maguk az utasok is méltányolják.”

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója így kommentálta a szakmai díj elnyerését: „A régió legjobb repülőterének járó díj átvételét már első alkalommal is óriási sikerként könyvelhettük el, másodszorra úgy éreztük, ez tényleg nem lehetett véletlen, de hogy harmadszor is nekünk ítélték a díjat, ez valóban minden képzeletet felülmúl! Ez a fantasztikus sikersorozat a Budapest Airport csoport és repülőtéri partnerei minden munkatársának közös munkáját dicséri. A minőségi szolgáltatások iránti elkötelezettségünk töretlen és az is marad!”

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek