Civitas Fortissima – hatodszor

iho   ·   2015.03.12. 11:15
00kicsi

Nemzeti ünnepünk hétvégéjén, március 13–15. között rendezi a Balassagyarmati Vasútmodellező Klub hagyományos tavaszi kiállítását. A rendezők terepasztalán kívül H0 és TT asztalok, modulok (köztük a Miniversum egyik építőjének, továbbá a hatvani Liszt Ferenc EuroCity Vasútmodellelző Klub asztalai) láthatók, az Indóház ajándékboltján kívül a MiniBox modellbolt kínálatából is válogathatnak az érdeklődők.

A kiállítás a balassagyarmati Mikszáth Kálmán Művelődési Központban rendezik meg, mindhárom napon 10–18 óráig látogatható, 500 forintos felnőtt és 300 forintos gyermekjegy megváltásával.

Kedvcsinálónak álljon itt a rendezők videója a kiállítás előkészületeiről:

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.