Családi hosszú hétvége a Miniversumban

iho   ·   2019.08.09. 11:19

Augusztus 17. és 18., a  feltalálók napja. A Miniversum minivilágában tíz világhírű, magyar feltaláló találmánya is felfedezhető, miniben. Például kipróbálható egy kisvasút, ami Jedlik Ányos dinamóelve alapján működik, vagy megleshető a golyóstollakkal megrakott kamiont, ami Bíró László nagyszerű találmányát szállítja.

Augusztus 19., az állatok napja. Dinók, lepkék, kutyák, cicák? A képzeletnek semmi sem szabhat határt – ezen a hétfőn  mindenki elkészítheti kedvencét az apró kezek műhelyében!

Augusztus 20., mesenap. Thomas eljön a Miniversumba Sodor szigetéről és a Minionok is beállnak dolgozni! Lehet játszani velünk, továbbá ezen a napon mesehősöket készítenek a kis látogatók az apró kezek műhelyében.

Miniversum: három ország háromszáz négyzetméteren, ötezer minifigura, 1300 méter sínpálya, 14 település, hatszáz épület, száz vonat mozgásban. Játszóházi porgramok a családi hétvége napjain: 11:00–12:00: apró kezek műhelye – kézműves foglalkozások; 15:00–16:00: irányíts te egy vonatot! – iPad vonatozás; 16:00–17:00: apró kezek műhelye – kézműves foglalkozások.

A játszóházi foglalkozásokon a részvétel – Miniversum belépő megváltásával – ingyenes. További részletek és információk a www.miniversum.hu oldalon.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek