Dobd fel a napod kiegészítőkkel!

iho   ·   2021.02.08. 12:00

Biztosan ismerős érzés, amikor magadra kapcsolod kedvenc láncodat, vagy felhúzod szeretett gyűrűdet, vidámsággal telik meg a szíved.

Nem véletlen, hiszen az ékszereknek jelentőségük van. Információt hordoznak rólad, emlékeket őriznek, titkokat, pillanatokat zárnak magukba. Egyesek olyan életeseményekhez köthetők, melyek fontosak számodra, mások pedig azért vannak veled, mert egyszerűen megtetszett és megvetted. Akárhogy is került hozzád egy ékszer, ami biztos, hogy megszínesíti a mindennapokat, ezért viseld bátran nap mint nap!

Légy színes

A téliruha-trend 2021-ben a fekete, fehér és szürke szín. Bár nagyon jól mutatnak együtt, egy színes sállal vagy ékszerrel feldobhatod a leghétköznapibb öltözéket is. Válassz a mályva, citromsárga, zöld, arany és ezüst színek közül, de kék, lila, türkiz vagy a zöld összes árnyalata jól megy mind a fekete, mind a fehér színű ruhadarabokhoz.

Vannak olyan alapkiegészítők, amelyeknek minden női gardróbban helyük van, és adott esetben mentőövként nyúlhatunk hozzájuk, ha gyorsan el kell ugrani valahová, vagy tanácstalanok vagyunk kiegészítő tekintetében.

Nem utolsósorban, a zord téli időjárásban is jólesik egy kis változatosság, melyre ha ránézünk, máris felvidítanak.

Swarovski legyen minden ékszerdobozban

Ha nem tudod, milyen ékszerrel vigyél színt ruhatáradba, tökéletes választás a Swarovski kristályokkal díszített alapdarab. Egy közismert, kövekkel kirakott medálos nyakláncról van szó, melyet ha mályva színben kérsz, bármilyen ruhához felveheted. Választhatod más színben is, arany, ezüst, lila és kék, ami épp a kedvenced.

A Swarovski közismert jelképe a szív és a hattyú. Ha még nincs ilyen alapdarabod, szerezz be egyet, kecses és tökéletes nyakbavaló, ami kortól függetlenül mindenkinek jól áll.

Nem tudod, honnan rendelj? Az Ékszerkirály webáruház kedvező árakkal és széles választékkal vár!

Örök kedvencek a charmok

A charmok, azaz apró kis ékszerszimbólumok, amiket karkötőre, nyakláncra, bokaláncra fűzhetsz, igen közkedvelt darabok. A charm önmagában is hordható, de ami még divatosabb, ha többet fűzöl egy láncra, hiszen mindegyik illik mindegyikhez. Ráadásul erőteljesen tükrözi személyiséged, attól függően, milyeneket választasz. A Pandora charmok remekül passzolnak a mindennapokhoz, de találsz különleges alkalomhoz illőket is. Rengeteg szimbólum található köztük, mint például a szív, Fatima keze, az összes kezdőbetű, négylevelű lóhere, csillagjegyek. Állatos charmok is léteznek, cuki kis állatkák közül válogathatsz. A charmok lehetnek színes, kövekkel kirakott ékszerek vagy egyszínű, általában ezüstből készült különlegességek.

Variáld kedvedre nap mint nap, attól függően, hová mész, kikkel találkozol, és épp milyen kedved van. Home office-ban dolgozol és online meetingelsz? Akkor is helye van egy csinos láncnak a nyakadon!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek