Egészséges snackek az esti film mellé

iho.hu   ·   2024.06.13. 11:05
szederka.hu

A legtöbben ma már otthon nézik meg a legújabb filmeket. A streaming szolgáltatók térhódításával már kevesebben járnak moziba, ritkán veszünk azért jegyet és popcornt, hogy megnézzünk egy újdonságot. 

Nem beszélve arról, hogy így fel sem kell öltözni, nincs szükség arra, hogy elmenjünk otthonról. Az viszont fontos, hogy legyen a konyhában valami snack vagy édesség, ami passzol az adott alkotáshoz. Készíthetünk saját kezűleg is finomságokat, de számtalan édes és sós dolgot találhatunk a boltokban is. Lássuk, hogy mit érdemes fogyasztani az esti film mellé, ami még a plusz kilókat sem pakolja ránk.

Nassolás és a tévé

Míg korábban maximum a popcorn jöhetett szóba, esetleg a chips vagy valamilyen gyümölcs, addig ma már megannyi lehetőségünk van snackeket vásárolni. Mindenki szeret nassolni, néha még nehéz is megtalálni az egyensúlyt, hogy azért ne vigyük túlzásba a finomságok fogyasztását. 

A Szederka Gasztroshop snackjei között bőven akad édes, sós ropogtatnivaló, mag vagy éppen aszalvány. Ezek mind természetes alapanyagokból, mesterséges adalékoktól, cukroktól és tartósítószerektől mentesen készülnek. Jó hír, hogy még az egészséges étrendet is támogatják.

Persze ahogy minden esetben, itt is fontos a mértékletesség. A lényeg, hogy mindig tegyük magunknak tálba a nassolnivalót, és ne az egész zacskót tegyünk az asztalra, mert az szinte biztosan azonnal el fog fogyni.

Sós és magvas

Aki a sós dolgokra esküszik, annak ott vannak a népszerű magkeverékek, amiket akár sörökhöz is fogyaszthatunk. A BrewNuts IPA és NEIPA változatokhoz lett megalkotva, a főszerepben a komló áll. A keserűség, a test és a szín változik, de a a komló kesernyésségét kiválóan ellensúlyozza a kardamom édes és kicsit csípős, citrusos íze és illata. A keveréket a frissítően gyümölcsös és édes, aszalt sárgabarack teszi kerekké.

Ha csak gyümölcsre vágyunk, de nincsen belőle otthon, akkor érdemes előre betárazni az aszalt változatokból, mint amilyen az aszalt beregi körte. A kézzel válogatott, magozott, fatüzelésű kemencében aszalt vilmoskörte kiváló ízhatást eredményez, amely nem tartalmaz semmilyen hozzáadott cukrot vagy tartósítószert. Egészséges és még finom is.

Édes snackek

Vannak azok az emberek, akik mindenhol az édes dolgokat keresik, még a snackeknél is. Szerencsére a kakaós datolyagolyó lehetőséget ad arra, hogy egészséges, mégis isteni rágcsát vegyünk magunkhoz az este folyamán. 

A nyers kakaó domináns ízét remekül lágyítja a kesudió harmonikus egyvelege. Ezt mandulával, dióval, kókuszreszelékkel egészítették ki, valamint adtak hozzá egy kis narancsolajat. A markáns ízvilággal rendelkező egészséggolyó teljesen természetes összetevőkből áll, energiát ad, kielégíti az éhségérzetet és az édesség iránti vágyat.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek