Egy kis gyorstalpaló az online sportfogadásból

iho.hu   ·   2024.05.04. 12:00

Felkeltette az érdeklődésedet az online sportfogadás világa? Nem csodálkozunk rajta! Hatalmas a kínálat, nincs kötéstiltás, a weben és mobilapplikáción keresztül is feladható a szelvény, akár pillanatokkal a mérkőzés kezdete előtt.

Nem tudod, hogyan vágj bele? Összefoglaltuk a fontosabb lépéseket!

Első lépésként regisztrálnod kell egy vagy akár több online irodához is. Ha ránk hallgatsz, akkor az utóbbit választod, mivel egyáltalán nem mindegy, milyen szorzón teszed meg a fogadásaidat. 

Ezt követően pedig fel kell töltened a fogadási számládat a megfelelő összeggel, amely után már kezdhetsz is fogadni. Általában minden webhelyen több ezer sportesemény közül válogathatsz. A kérdés az, hogy mégis melyikre érdemes fogadnod? 

Erre sajnos nincsen bevált recept, csupán annyit tudunk javasolni, hogy megfontoltan bánj a rendelkezésre álló pénzeddel, és hosszú távon gondolkodj. Abban az esetben pedig, ha bizonytalannak éreznéd magad, akkor támaszkodj inkább az OH Sports profi tipsterjeinek a tippjeire.

Különösen ajánljuk a figyelmedbe az OH Sports Start Pro csomagját, amelynek keretein belül két, nemzetközileg is elismert tippadótól kaphatsz tippeket. Persze az ő több, mint öt és három éves tapasztalatuk sem jelent garanciát arra, hogy az általuk adott összes tipp bejön majd, de mint ahogy az a statisztikákból is látható, elég jó nyerési százalékkal dolgoznak. 

Pénzmenedzsment az online sportfogadásban

Mint ahogy azt már fentebb is említettük, a sikeres sportfogadás alapja a hosszú távú gondolkodás. Akármennyire is ismered az adott sportágat vagy a konkrét ligát, nem fog minden tipped bejönni, így előre fel kell készítened magad a rosszabb időszakokra is. 

Ez pedig csak úgy fog menni, ha megfelelően menedzseled a pénzedet. Ez lényegében annyit jelent, hogy elkülöníted azt az összeget, amit sportfogadásra szánsz, és ennek is csak egy bizonyos százalékát teszed fel. 

A szakértők általában 5%-os alaptétet szoktak javasolni. Ha tehát 10 ezer forint a bankod, akkor maximum 500 forintot tehetsz fel egy-egy mérkőzésre. Bár ez lehet, hogy nem hangzik túl kecsegtetően, ám ha ettől eltérsz, akkor hosszú távon biztosan elveszted majd a pénzedet.

Az élőfogadás

Ha már online sportfogadásról van szó, akkor mindenképpen érdemes az élőfogadás lehetőségével is élned, ami annyit jelent, hogy egy-egy mérkőzésre azután is tudsz fogadni, miután elhangzott a kezdő sípszó. 

Hogy ez miért előnyös számodra? A mérkőzés kezdete előtt csupán csak találgatni tudsz, hogy vajon mi járhat az edzők, illetve a játékosok fejében, kizárólag az előzetes tapasztalataidra tudsz hagyatkozni. Ez pedig csalóka lehet, mivel előfordulhat, hogy az esélyesebb csapat szörnyű napot fogott ki.

Az élőfogadás esetében viszont ott van a lehetőséged arra például, hogy a meccs bizonyos szakasza után, amikor már látod, hogy a hazai csapat dominál, és már nagyon érik a gól, hogy ők lövik a következőt, fogadj rájuk.

Kérdés esetén keresd bátran a fentebb említett OH Sports szakértő munkatársait!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek