Elegáns utazás üvegszálas és felfújható hajókban

iho   ·   2022.01.07. 12:00

Minden hajós pontosan maga elé tudja képzelni azt a luxust, eleganciát és kényelmet, amelyet a Selva Marine hajók biztosítanak. De mitől olyan parádésak a felfújható és üvegszálas modelljeik? Megmutatjuk, miért ilyen sikeres a hajógyár!

Minden a minőségen múlik

A Selva Marine története 1945-ben kezdődött, amikor a kezdetek kezdetén még alkatrészgyártással foglalkoztak. Ezeket az elemeket a híres Lambretta Innocenti robogókhoz készítették. Később vált fő profiljukká a hajógyártás.

A hajógyár sikere abban rejlik, hogy fáradhatatlanul dolgoznak az újabb és újabb technológiai fejlesztések kivitelezésén és bevezetésén. Évről évre újabb termékeket dobnak piacra, ezzel is törekedve a folytonos megújulásra. 

Nem mellékesen a hajógyár ügyel arra, hogy a lehető legkorszerűbb gépeket alkalmazzák a gyártás során, ezzel is alátámasztva a maximális minőséget. A szigorú ellenőrzések és az egyre bővülő termelés miatt Európában egyedül ők rendelkeznek teljes körű külmotor alkatrészek gyártásával.

A gyártási terv elvét követve a Selva Marine először mechanikus megmunkálással kezd. Ezután jöhet a termikus, illetve különleges korróziógátló kezelések bevonása, mely négy szakaszból áll. Ezután az elemeket összeszerelik, alaposan tesztelik, és jöhet a csomagolás és a szállítás.

Legendás Selva Marine motorcsónakok

A Selva alapítói nagy rajongói voltak a motorcsónakos versenyzésnek. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy kiváló motorcsónakok gyártásába kezdenek, mely első lépése a versenymotorok aprólékos megtervezése volt.

A fejlődés sikeressége abban is megmutatkozott, hogy a Selva Marine lenyűgöző csónakmotorjai 40 világbajnoki és 65 európai és több nemzetközi bajnoki címmel rendelkeznek.

Felfújható és üvegszálas modellek

A Selva híres a speciális felfújható hajóiról is. Ezek a különleges darabok kiválóan alkalmasak kikapcsolódásra, pihenésre, feltöltődésre a családdal, barátokkal vagy akár egyedül is. 

Egyik kiemelkedő modelljüknek számít az Evolution Line D.650 Family Special hajójuk, amely 6,5 méteres hosszával ideális méretű kisebb kirándulásokhoz.

Az üvegszálas hajók palettája is rendkívül széles méretben, funkcióban és utasszámban is. Az egyszemélyes hajóktól elkezdve az egészen nagy modellekig rendkívül széles választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes típust.

Nem csak a családi vakációkra, hanem egy kedvelt vízi hobbi űzésére is kifejlesztettek egy különleges modellt. A Fisherman Line kollekcióban lévő F.6.5. Cabin Plus névre hallgató hajó 6,5 méteres hosszával ideális a horgászok szerelmesei számára. Nincs is jobb, mint egy kényelmes, tágas hajón várni a halakat!

A MultiYacht Group a legnagyszerűbb olasz luxus hajómárkák egyedüli magyarországi forgalmazója. Bízd rájuk az adminisztrációt és a szállítást, te pedig élvezd a békés hajózást vadonatúj luxus csónakmotorodban!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek