Elektromos autó bérlése elérhető már Magyarországon is

iho   ·   2021.08.04. 12:00

Az autóbérlés új szintre emelkedett az elektromosautó-bérlés megérkeztével. Ha te is szeretnél környezettudatosan közlekedni, de nem tudsz elszakadni az autótól bármilyen okból kifolyólag, már van megoldás. Ez pedig az, hogy az autóbérlés során keresed az elektromos autókat.

Bár túl sokat még nem fogsz találni, azért van olyan cég a piacon, akinek a kínálatától garantáltan leesik az állad.

Kinek ajánlott ma az elektromosautó-bérlés?

Semmiképp sem azoknak, akik ingáznak Győr és Békéscsaba között. Az elektromos autózás az egyre komolyabban kiépülő töltőhálózatnak hála egyre kényelmesebb lesz. De most még nem tartunk ott, hogy minden második településen van egy villámtöltő, egyszerűen erre még nem vagyunk infrastrukturálisan felkészülve. De igazából a forgalomban lévő elektromos autók száma jelenleg még nem is indokolja a sokkal nagyobb töltőállomás hálózatot.

Az elektromos autók ma arra kiválóak, hogy a városokban közlekedjünk velük, vagy az agglomerációból bejárjunk a segítségükkel. És annál nincs is jobb érzés, mint amikor a piros lámpánál megállsz, majd legyorsulsz egy sportautót. Persze szigorúan 0-50 km/óra tartományban. Egy ügyintézős napon, vagy egy gyerekeket ide-oda cipelős napon, vagy épp városnézéshez is kiváló választás egy elektromos meghajtású autó.

És aki elektromos autót akar vásárolni?

Na annak kifejezetten ajánlott, hogy előbb ismerkedjen össze a jövendőbelijével. Ha te is épp autóvásárlás előtt állsz, akkor mindenképp javaslom, hogy előbb próbáld ki 1-2 napos bérléssel a kiszemelted. Ez hatalmas löketet adhat afelé, hogy megvedd, vagy épp afelé, hogy másik típust válassz.

A 101 EV Parkhoz érdemes ellátogatnod, ott ugyanis számos kiváló elektromos autó vár arra, hogy kibéreld őket. Ha például egy Teslát szeretnél vásárolni, akkor náluk a Model 3-at bérelheted is. Így részese lehetsz pár napra a Tesla élményben, még mielőtt teljesen elkötelezed magad mellette.

Náluk tudsz bérelni három típusú Model 3-at is: Standard Range+, Long Range és a Performance. A legjobb dolgod akkor lesz, ha a három típus között akarsz dönteni, mert akár mindhármat is kipróbálhatod. Így garantáltan meg fogod találni a különbségeket az egyes típusok között, és az igényeidnek megfelelő döntést tudod meghozni. És a legjobb az egészben, hogy amelyik típust megvásárolod, annak az árából máris lejön a bérlés díja. Jó fejek, nem igaz?

Egy teljes palettányi elektromos autót végigpróbálhatsz

Ha annyira szereted az elektromos autókat, hogy legszívesebben végigpróbálnád mindet, akkor itt a lehetőség! A 101 EV Parknál ugyanis nem csak Teslát bérelhetsz, számos egyéb modell is a rendelkezésedre áll.

Így nem csak Teslák között tudsz válogatni, de több márka több típusa közül is megveheted a számodra legszimpatikusabbat. Találsz náluk Volkswagen ID.3-at, ID.4-et, Nissan Leafet, Fiat 500e-t, de akár Mini Cooper SE-t is. Igazán szép választék. Hajrá!
 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek