Ellenállások ellenállhatatlan választékban – ez a TME

iho   ·   2022.11.28. 07:45
tme3

Volt idő, amikor még az elektronikai termékeket szerelő szakembereknek és a fejlesztőknek, feltalálóknak igencsak nehéz volt beszerezniük a különféle alkatrészeket. Ez főleg az olyan speciális daraboknál mutatkozott meg igazán, mint a különféle ellenállások. A hagyományos elektronikai üzletekben maximum csak pár alaptípust lehetett kapni. 2008 óta azonban hazánkban is megváltozott a helyzet.

A TME elhozta az ellenállások széles választékát

Nemcsak a különféle alaptípusok között nézelődhetünk, de olyan professzionális ellenállásokat is találhatunk, amelyek például a modern robotikához szükségesek. Ezen kívül számtalan másféle alkatrészt is megkapunk, amely akár a legmodernebb elektronikai eszközökhöz maximum a gyártónál lehetne elérhető. A TME azonban több, mint ezer gyártó több százezer termékét forgalmazza a világ minden tájáról. A cégcsoport nemzetközi szinten működik és kereskedik több országban, ezért számunkra nincs lehetetlen, ha elektronikai alkatrészekről és például https://www.tme.eu/hu/katalog/ellenallasok_100299/ ellenállás típusokról van szó.

Egy cégcsoport, amely a tudomány és a haladás támogatását tűzte ki célul

A TME, azaz a Transfer Multisort Elektronik hazánkban 2008 óta van jelen és 1989 óta fejleszti tudását az elektronikai eszközök és alkatrészek terén. A nagy múltú vállalat professzionális szintre fejlesztett logisztikája pedig valóban minden elképzelést felülmúl. Nehéz olyan alkatrészt találni a témában, amely nem található meg náluk, ezért nem csak az otthon barkácsolóknak vagy a titokban időgépet építőknek, hanem a hivatalos szerelőknek és feltalálóknak is igazi Kánaánt jelent a tme.eu kínálata. Ráadásul a cégcsoport ezt fel is vállalja, és nem csak a termékeivel támogatja, hanem a társadalmi felelősségvállalásával is. A TME nem csak a környezetre figyel oda, de a szakembereket is összeköti, miközben a fiatalokat edukálja, és a rászoruló iskolákat felszereli a legfontosabb elektronikai eszközökkel. A TME csoport Lengyelországban jött létre, ezért az sem véletlen, hogy kifejezetten mentorálja Közép-Európa elektronikai fejlődését és annak fiataljait.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek