Emlékek egy helyen: vászonkép fotófal

iho.hu   ·   2020.10.04. 12:00

Fényképek, fotóalbumok, melyek a közös emlékeket őrzik. De gyakran mindezek a szekrény aljára kerülnek, és csak akkor vesszük őket elő, mikor nagy ritkán eszünkbe jutnak. A legjobb lenne viszont, ha ezek a csodaszép, boldog emlékek bearanyozhatnák a mindennapjainkat. Azonban a munkahely és az otthoni tennivalók miatt elég kevés időnk jut arra, hogy minden nap fotóalbumokat lapozgassunk. Ezért jobb, ha a kedves képek folyton szem előtt vannak. Erre pedig a legjobb megoldás egy fotófal!

A tökéletes dekoráció minden lakásba

Egy születésnap, egy ballagás, egy esküvő mind remek lehetőség arra, hogy egy csomó új és kellemes emléket bezsebeljünk. És kiváló alkalom arra is, hogy rengeteg közös fényképet készítsünk.

Az albumok és a képkeretek már kimentek a divatból, helyettük viszont sokkal népszerűbbek a vászonképek, amelyek amellett, hogy könnyen tisztíthatók, rendkívül modernek. Ugyanis olyan technológiával készülnek, melynek köszönhetően hosszú éveken át tartósak maradnak. Sőt, a technológia fejlődésével ma már olyan vászon is létezik, amely mosható. Tehát egyszerűen egy nedves ronggyal áttörölheted, és máris új fényében tündököl. A vakráma, amelyre a vásznat feszítik pedig masszívabbá teszi, így könnyedén elhelyezheted a lakás bármelyik pontján.

Sokféle vászonkép közül válogathatsz. Legyen az többrészes, montázs vagy épp mozaik vászonkép. Mindegyik stílusnak megvan a saját különlegessége. A többrészes vászonképek attól válnak igazán modernné, hogy csupán egy képet osztunk fel 3-6 részre, ettől lesz valóban egyedi az egész kép.

A mozaikkép is egy egész fényképet fog kiadni, annyi különbséggel, hogy itt több apró képből rajzolódik ki egy nagy kép. Bár a mozaik már régóta ismert, ez a megoldás mindig magával ragadja az embereket.

A montázsképek esetében is több fényképet helyezhetsz egy vászonra, azokat kedved szerint rakosgathatod, forgathatod, és változtathatod a méretet. Ha pedig megvan a tökéletes elképzelés, már csak a megvalósítás van hátra!

Minden fontos emlék egy helyen!

A fent említett stílusokon felül viszont van még egy remek lehetőség arra, hogy a temérdek kedvenc képed közül minél többet megmutass, ez pedig a modern fotófal. Ha ezt a megoldást választod nem kell azon gondolkodnod, hogy melyik az az egyetlen kép, amelyet szívesen látnál lakásod falán, hiszen a fotófalnál, ahogy a montázsképeknél is, több fényképet is kiválaszthatsz. Ezek lehetnek akár egy esküvő, karácsonyozás vagy bármely számodra fontos esemény képei, de a számodra fontos személyekkel készült közös képekkel is díszítheted a fotófalat.

Ha te is szeretnéd a legfontosabb képeket vászonkép fotófal formájában viszontlátni, látogass el a vaszonkep.hu oldalára!

Ne feledd, a fotófal bármikor bővíthető. Tehát ha épp egy esküvőre vagy hivatalos, vagy egy családi rendezvény van készülőben, ne aggódj, ezek az emlékek is könnyedén felkerülhetnek a vászonra.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek