Építsen vasutat innen!

iho/vasút   ·   2016.01.17. 11:15
trainz_kieg_2016_0

Tóth Péter az oldal gazdája, aki elmondása szerint „jó ideje” gründolja már az oldalt, amely a Trainzhez elérhető kiegészítőket kategóriákba szedve bemutatja. Minden, ami az oldalon szerepel ingyenes vagy csak egy gyors regisztráció kell az elérési oldalon. A honlapon se szeri se száma a magyar kiegészítőknek: a vezérlőkocsiktól kezdve a LÁEV poggyászkocsiján át tényleg minden van. Nemcsak vagonok, mozdonyok szereplnek itt kategóriánként összegyűjtve, hanem minden, a pályához szükséges kiegészítő rendelkezésre áll, növények, hidak, gyártelepek, állomásépületek, raktárak, kamionok, konténerterminálok.

Gokartot minden vonat élére! A képre kattintva galéria nyílik (képek:  GumiApo Trainz katalógusa)

Mi csütörtök óta nézzük, de még nem jutottunk a végére. Az oldal mellett „üzemel” egy Facebook-csoport is, ha esetleg valami nem működik rendesen vagy a komolyabb segítség kellene, akkor itt biztosan van valaki, aki tud érdemi támogatást adni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek