Ezekre figyeljünk, ha neten fogadunk

iho   ·   2021.01.14. 19:50
00_be-soccer

Bőven rejt magában izgalmakat az online kaszinózás, de könnyű pórul járni, ha nem tudunk mértéket tartani. A besoccer.com alapján adunk néhány jótanácsot, hogy segítsünk elkerülni a kockázatokat.

Világszerte felpörgött az netes szerencsejáték, így a poker magyarországi szerelmesei is egyre nagyobb számban fordulnak meg online oldalakon. Az iparág 2023-ig 92,9 milliárd amerikai dollárt fog elérni a Statista jelentése szerint. Ez nem is meglepő, hiszen kényelmes és izgalmas fogadási élményt nyújt, ráadásul mindezt az otthon megelegéből, ami külön bónusz így járvány idején. A nagy érdeklődés elsősorban a széles fogadási választéknak köszönhető, a játékosoknak rengeteg lehetőségük van nyerni és pénzt keresni.

Ugyanakkor az online fogadók számának növekedésével sajnos az olyan szerencsejátékosok száma is emelkedik, akik rossz szokásokat alakítanak ki, legfőképp az újoncok. Mindegy, hogy szórakozásból, vagy hivatásból online szerencsejátékozunk, fontos, hogy mértékkel játszunk, hiszen senki sem akar adósságcsapdába kerülni. Ehhez adunk most néhány hasznos tippet.

Stresszesen vagy depressziósan ne!

Érdemes inkább távol maradni az online kaszinóktól rosszabb napjainkon. Bár a netes fogadás gyors menekülő utat, instant izgalmat nyújthat, könnyen megeshet, hogy többet költünk, mint amennyit szerettünk volna. Ha rossz kedvünk van, inkább keressünk valamilyen más elfoglaltságot, sétáljunk, sportoljunk, táncoljunk, vagy éppen poroljuk le a vasútmodelleket.

Tekintsük szórakozásnak a fogadást

Ne pénzkereseti lehetőségként, hanem szórakozásként tekintsünk a fogadásra. Ezt a tényt már csak azért is fontos észben tartani, mert nagyobb az esélye annak, hogy veszítünk, minthogy nyerünk. Ha azért fogadunk, hogy pénzt keressünk, könnyen belekerülünk a végtelen körforgásba: egyre többet veszítünk, ahogy egyre többet akarunk nyerni.

Legyen más elfoglaltságunk is

Ha több hobbink is van, úgy könnyebb kiegyensúlyozott életvitelt folytatni és kisebb az esélye annak, hogy rossz szokásokat alakítunk ki. Ahelyett, hogy minden időnket, energiánkat és pénzünket kaszinózásra fordítanánk, az egyéb időtöltések teszik ki a napunkat.

A hitelkártya és az online szerencsejáték nem fér össze

Ne használjunk hitelkártyát az online kaszinózáshoz! Szerencsére ezt a praktikus tanácsot egészen egyszerű megfogadni. A hitelkártyákon általában magasabb a limit, ami könnyedén oda vezethet, hogy újabb és újabb fogadást kötünk, hogy visszaszerezzük, amit elvesztettünk. Így szinte észrevétlenül feléljük a hitelkeretet és csak növeljük az adósságunkat. Sajnos olyannyira gyakori jelenségről beszélünk, hogy az Egyesült Királyságban be is tiltották a hitelkártya használatot a fogadóoldalakon.

Be kell tartani a limiteket!

Állítsunk be limiteket magunknak és tartsuk is ezeket – ez a tapasztalt fogadók leggyakoribb tanácsa. Akárhogyis nézzük semmi sem hatékonyabb az önkontrollnál, ha fogadásról van szó. Mielőtt megjátszanánk egy meccset, határozzuk meg, hogy mennyi pénzt és időt szánunk rá. Ha nincs meg a keret a feltenni kívánt összegre, ne kérjünk kölcsön, addig nyújtózzunk, amíg takarónk ér. Így elkerülhetjük az adósságot. Tartsuk magunkat ahhoz, amit előre kijelöltünk. Ha elfogyott a játékra szánt idő vagy pénz, álljunk le.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek