Ezért jó választás egy ipari teljesítményű, megbízható porszívó

iho   ·   2022.04.03. 12:00

Ha egy megbízható porszívó ipari teljesítményű is, akkor tudhatjuk, hogy jól választottunk. Ma már számos márka közül választhatunk a piacon. Mi van, ha egy olyan brand mellett döntünk, amelyik eleve azért jött létre, hogy kielégítse az ipari igényeket? Egyértelmű a válasz: így garantáltan nem lőhetünk mellé!

Számít a márkanév?

Bár támpont lehet, de nem feltétlenül ez a legfontosabb. Azzal, hogy egy ismert márka nevét kifizetjük a termék árában, még nem biztos, hogy jobb minőséget kapunk. Van számos olyan eset, hogy épp olyan jót kapunk sokkal kevesebbért is. Bár ezt a nagyobb márkák nem szeretik hallani, de ez az igazság. Attól még, hogy egy márka nem annyira ismert, még lehet épp olyan jó, mint ismertebb társai. Sőt, mivel őket nem húzza magával a márka ereje, muszáj a tökéletességre törekedniük.

Miért érdemes ipari teljesítményű, megbízható porszívót választani?

Hogy megbízhatót érdemes-e, az nem is kérdés. Azonban sokan úgy gondolják, hogy attól, mert valami ipari, még nem használható a hétköznapokban. Pedig nagyon is tévednek! Azzal, hogy egy eszköz ilyen körülmények között megállja a helyét, az azt jelenti, hogy könnyített terepen (otthon) garantáltan ugyanígy lesz.

Az ipari környezet extrémebb, általában nagyobb teljesítményt, hosszabb üzemidőt, nagyobb tárolókapacitást és nagy fokú megbízhatóságot kíván. És mindez jól jön a hétköznapok során is. Épp ezért szeretik sokan az ipari porszívókat.

Érdemes például az Alpha-Dent-Higiénia Kft. Roly márkáját megnézni, mely jól bevált sokak számára. Két kiváló típust is érdemes közelebbről szemügyre venni: a száraz és a száraz-nedves porszívót.

Előbbi egy kisebb méretű, de nagy szívóerejű, főleg hotelek számára gyártott készülék. Jó választás lehet otthonra is. Aki nem szereti sűrűn üríteni a porszívóját, az odáig lesz a 15 literes tartályától. Nagyon jól döntött a gyártó, amikor nem csak egy fejjel látta el! Mellékeltek kárpitfejet, egyet a szűk helyekhez és egy kefés fejet is, mely kiválóan használható radiátorok és szellőzők esetén.

Utóbbi pedig nagyon jó választás kültérre, ház körüli munkákhoz, de akár házfelújításkor vagy autókozmetikákban is megállja a helyét. HEPA szűrőjének köszönhetően támogatja a porzsákmentes használatot. Nemcsak szívni tud, de fújni is, így akár egyfajta lombfúvóként is funkcionálhat. A kiömlött folyadékok felszívására is alkalmas. A 20 literes tartálya pedig nagyon sokáig bírja két ürítés között.

Hogyan tudunk jól dönteni?

Nem a szépség, a design a legfontosabb, hanem a készülék tudása és megbízhatósága. Ha sikerült olyan porszívót választanunk, ami sosem hagy cserbe, évekig jól bírja a strapát, akkor máris jól döntöttünk.

Ne mások elvárásainak akarjunk megfelelni, hanem a sajátunknak. Ha például tudjuk, hogy nem használnánk a nedves részt, akkor elég egy száraz porszívó is. A lényeg, hogy az igényeinknek megfelelő típust válasszuk.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek