Fajándékok - több, mint fából készült tárgyak

iho.hu   ·   2020.09.01. 12:00

Különleges és egyben hasznos ajándékot keres? Szeretne minőségi terméket vásárolni természetes anyagból, ami időtálló, de praktikus is egyben? Vagy saját konyháját dobná fel olyan kiegészítővel, ami igazán egyedi?

Íme néhány ötlet, amit nem minden háztartásban lát, de minden háziasszony örömmel fogadja!

 

Konyhai eszközök különböző élettartama

A konyhában található tárgyak egy része gyorsan kopik, vagy hamar megunjuk, esetleg megvesszük, mert azt gondoljuk, segíti a konyhában a munkákat. Aztán rájövünk, hogy mégsem volt olyan jó vétel, ezért elajándékozzuk, vagy rosszabb esetben a kukában landol.

De nem ez a helyzet a fából készült egyedi tárgyakkal. Mert nem csupán használati tárgy, hanem egy olyan időtálló eszköz, ami egyben praktikus és ízléses is. Legyen szó vágódeszkáról, edényalátétről, tálalókról vagy pálinkakínálókról, ami minőségi, szép és hasznos, az sokáig konyhánk része marad.

 

Egyszerű vágódeszka - de miért is olyan különleges?

 

Vágódeszkára minden háztartásban szükség van. Legalább egyre, de inkább kettőre, esetleg többre. Külön deszkát használunk a húsokhoz, a zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Fa vágódeszkát említve az emberek többségének a kenyérszeletelő deszka vagy a kis nyeles fadeszka jut eszébe. Ha azonban különlegesre vágyik, látogasson el a Fajándékok webes felületére! Itt garantáltan olyan vágódeszkákkal találkozhat, amelyek nem mindennapi stílusban és minőségben készülnek!

Léteznek olyan formatervezett, egyedi, prémium minőségű vágódeszkák, melyek ívelt vagy szögletes, nonfiguratív vagy valamilyen ábrát kirajzoló (például falevél) alakban tűnnek fel.

Zenét kedvelők figyelem! Különböző hangszer formájú vágódeszkák is vannak: hegedű, szaxofon, gitár.

A szív forma, mint alapmotívum feldobja még a legegyszerűbb vacsora-előkészületet is. A puzzle formájú vagy mozaikból kirakott vágódeszkák formabontók, és igen látványosak tudnak lenni.

Igazi különlegességnek számítanak a késsel együtt kapható vágódeszkák, amik egyben rendkívül praktikusak is. Nem kell többé keresni, hogy merre van a kés, mert mindig kéznél lesz!

D4-es vízálló ragasztóval, 4-6 tonna présnyomással készülnek ezek a minőségi termékek. A gondos megmunkálás után gyógyszertári paraffinolajjal felületkezelik az időtállóság érdekében. 

Még több fajándék

Ha kilépünk a konyhából, a lakás bármely pontját feldobhatjuk fából készült különlegességgel. Léteznek például Magyarországot ábrázoló faórák. És hogy ne feledkezzünk meg a gyerekekről sem, remek ajándék tud lenni egy gurulós fajárgány, ami manapság a sok műanyag között igazán egyedi darabnak számít.

Válasszon magas minőségű és természetes fatermékeket, amik ajándéknak és saját részre is tökéletesek!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek