Fém termékek rögzítéshez, építéshez, szereléshez

iho   ·   2021.10.03. 12:00

Sokan azért nem mernek nekiállni ennek vagy annak a feladatnak, mert egyszerűen nincs összeszedve sehol, hogy milyen elemekkel, eszközökkel lehet az egyes munkálatokat kivitelezni. 

Ilyenkor szokott az történni, hogy mások barkácsoldalain, meg a “Csináld magad otthon!” felületeken, aztán a leírtakat követve a nagy barkácsáruházak polcain keresgélünk elszántan. Egyébként rengeteg időt és energiát pazarolva, hogy először is rájöjjünk, hogyan, mit és miért kell és lehet csinálni, másrészt pedig megtaláljuk mindazt, amire szükségünk lehet. 

Persze, ha alapból tudnánk, mik kellenek, akkor sokkal könnyebben haladhatnánk, megvalósíthatnánk saját, egyedi terveinket, ötleteinket és simán, pár perc alatt megrendelhetnénk otthonra mindent, ami kell, s nem kellene külön boltokba szaladgálni, keresgélni, vásárolgatni. 

Úgyhogy most néhány ötlet megvalósításához átveszünk néhány kulcsfontosságú kiegészítőt, s azt is megmutatjuk, hol tudod megvenni a szükséges kiegészítőket.

Kerti házikó vagy egy szép pergola?

Gondoljunk csak bele, hogy igazából sem a kerti tároló, sem a házikó, sem egy szép kiülő nem egy nagyon bonyolult dolog. Ki kell találnunk a méreteket, amik többnyire adottak, hiszen az szokta a kisebb gondot jelenteni, hogy kitaláljuk: hova tegyük. Szóval a méreteken nem kell túlságosan sokat törnünk a fejünket. Ha nem szeretnénk túl sokat vacakolni a lécekkel, akkor simán OSB lapokkal vagy azokat alapként használva is ügyesen boldogulhatunk. 

Ami nagyobb kérdés szokott lenni, az inkább az, hogy hogyan lehet ezeket olyan stabilan összeállítani, hogy bírják a szélsőséges időjárási viszontagságokat is. Pontosan itt kerülnek képbe a minőségi, vasipari termékek, amelyekkel könnyen és gyorsan lehet akár a lakásban vagy a kertben barkácsolni és építeni. Emelt, csavarozható vagy akár betonozható, sőt, U talpas oszloptartó vasak és sárgahorgannyal bevont vagy horganyzott sarokvasak lesznek azok a kulcselemek, amikkel elérhető az a stabilitás, amelyre egy, az időjárásnak is ellenálló építmény esetében feltétlenül szükséged lesz. Az 1kulcs.hu a fémtömegcikk kategóriába rendezte neked ezeket, így keresgélned sem kell többé, a választás nagyon egyszerű és gyors.

Persze a sarokvasak sok más esetben is nagyon hasznosak lehetnek, például biztonságossá teheted velük a lakásban a magas polcrendszereket, gyorsan szerelhetsz össze a segítségükkel bútorlapokat, akár komplett szekrényt is építhetsz.

Kerti játszóterek

A kerti játszóterek, mászóvárak és hinták is könnyedén megvalósíthatóak így, s az anyagköltséget kell csak állnod, a brutális összegek helyett, amiket elkérnek egy ilyenért, miközben sokszor még a szép vételár ellenére is neked kell összeraknod az egészet. Akkor meg már egyszerűbb úgy megcsinálni, hogy összedobsz egy tervet és együtt építitek meg a gyerekkel vagy az unokákkal. Garantáltan életre szóló élmény is lesz! A hintahorgokat is megtalálod a fémtömegcikkek között.

Vágj bele ezekbe a munkákba bátran és legyen minden tényleg olyan, mint amilyet szeretnél. A fémtömegcikkekkel gyorsan és egyszerűen tehetsz stabillá fa szerkezeteket.
 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek