Fényárban úszó lakás üvegajtókkal

iho   ·   2022.06.02. 12:00

Engedd be a fényt! – Ez alapvető fontosságú, ha valóban otthonos, napsütéses lakást szeretnél. A napfénytől jobb lesz a hangulatunk, és barátságosabbnak érezzük az enteriőrt is. Ehhez pedig mindenféleképpen üvegfelületekre van szükségünk.

Miért előnyös az üvegajtó?

Pontosan abban segítenek az üvegajtók, hogy megvalósítsuk a fenti elképzeléseket. Úgy képesek napfénytől átjárttá és vidámmá, otthonossá, sőt, tágassá varázsolni a teret, hogy ahhoz sem az elszeparált helyiségekről, sem a kedvező tulajdonságokról nem kell lemondanunk. 

Az Ajtóház minőségi üvegajtói minden balesetveszélytől mentesen, prémium kivitelben képesek a kívánt élményt garantálni.

Az üvegajtó használatával járó előnyök

Ennek a beltéri ajtótípusnak a népszerűsége töretelen felívelést mutat, gyakorlatilag azzal párhuzamosan, ahogy megszerettük a fényárban úszó belső tereket. Nagyon fontos, hogy néhány évtizeddel ezelőtt még üvegbetétes változatban is (azaz kisebb üvegfelületek esetén) jellemző volt, hogy több bajt akasztunk a nyakunkba, mint amennyi előnyt élvezhetünk, ez ma már egyáltalán nem igaz, hiszen a korszerű technológiák itt is megjelentek.

Ennek következtében a modern üvegajtó nemcsak gyönyörű és átengedi a fényt – azaz képes egyszerre elválasztani a tereket, miközben mégsem zárja el teljesen azokat egymástól – hanem emellett még azt is elmondhatjuk, hogy maximálisan biztonságos megoldást is nyújt.

Mit is jelent ez? Az, hogy forgószél módjára viselkedő házi kedvencek és gyermekek mellett sem kell jobban aggódnunk, mint ahogy egy valódi modern, edzett üveggel ellátott biztonságos ablak esetében tennénk. Vagy inkább bedeszkázzuk az összes udvarra nyíló nyílászárót? Ha nem, akkor nincs min aggódni. Ezek az ajtók sem jelentenek komolyabb veszélyt egyik szeleburdira nézve sem.

Több fény, prémium kivitel

A légies és egyben exkluzív megjelenés egyedivé teszi azt a lakást, ahová üvegajtókat választanak beltéri nyílászáróknak. A több napfény pozitív hatással lesz mind a hangulatunkra, mind a lakásban kialakuló légkörre nézve. 

Szívesebben töltjük időnket egy ilyen környezetben, s még azt is megtehetjük, hogy szó szerint a lakás minden pontjára tegyünk szobanövényeket, amelyek nemcsak oxigént gyártanak nekünk, hanem a természethez is közelebb hoznak minket. Az egészségesebb és barátságosabb környezet pedig rengeteg pozitív hatással bír.

Modern hatással és hangulatunk javításával egyszerre haladhatunk, amennyiben emellett a megoldás mellett tesszük le voksunkat. Az üvegajtó nem kizárólag modern, új építésű házakban funkcionálhat jól, hanem olyan helyeken is, ahol a klasszikus építkezési megoldások okozta komor lakásbelsőkön szeretnénk jobbítani.

Válassz te is olyan modern megoldást, amellyel több fényt és modernitást csempézhetsz otthonodba, s élvezd az ezzel járó előnyöket! Nem fogod megbánni!

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek