Fő a biztonság: ne legyenek riasztó élményei

iho   ·   2023.03.10. 12:00

Teljes biztonságban lenni a mai világban nem egyszerű feladat, hiszen számtalan veszély leselkedik ránk. Ezek egyik része kivédhetetlen (természeti katasztrófák), a másik része azonban megelőzhető, elhárítható vagy legalábbis mérsékelhető.

Riasztóval a riasztó élmények ellen 

Nincs rémisztőbb arra hazaérkezni, hogy tárva-nyitva az ajtó, szanaszét van dobálva minden, idegen járt az otthonunkban. Sajnos egyre gyakoribbak az ilyen esetek, amelyek jelentős része megelőzhető lett volna, ha az érintett rendelkezik olyan biztonsági berendezéssel (vagy berendezésekkel), amelyek az ingatlan védelmét szolgálják.

Ilyen a Riasztobolt.hu kínálatában az AJAX riasztó is, ami egy teljes mértékben vezeték nélküli vagyonvédelmi rendszer, annak minden előnyével rendelkezve. A gyártó fiatalos és lendületes energiával 2011-ben robbant be a biztonságtechnika piacára, nemzetközi startupként innovációt vitt az ágazatba. Azóta már a világ sok országában nyitottak irodát és sikert sikerre halmozva lettek egyre ismertebbek.

AJAX riasztó: magas szintű szoftveres biztonság, ami kivételes technikai kivitelezéssel párosul

Az AJAX zárt ökoszisztémával és saját fejlesztésű operációs rendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően mindig megakadályozza az illetéktelen hozzáférést. Ennek eredményeképpen az okosriasztók között is kivételes biztonságot nyújt. A fejlesztés garanciát jelent a stabil titkos rádiókommunikációra, és a megfejthetetlen digitális algoritmusokra.

Az AJAX okos riasztórendszer kinézete mindenben megfelel a mai kor elvárásainak. Ingyenesen letölthető applikációja lehetővé teszi, hogy a felszerelést követően vezérelhető egy mobiltelefon segítségével is. 

Az AJAX riasztó előnyei

Az AJAX okosriasztó alkalmazásának számos előnye van:

  • Teljesen vezeték nélküli vagyonvédelmi rendszer, azaz mindenféle kábelezés nélkül gyorsan, könnyen és esztétikusan telepíthető
  • Maximális védelmet nyújt 
  • Felhőalapú internetes kommunikációt biztosít akár LAN, WiFi vagy GSM kapcsolaton keresztül is, ami azonnali bevatkozást biztosít, bárhol is tartózkodik éppen a világban
  • Rengeteg beállítási lehetőséggel és kényelmi funkcióval rendelkezik
  • Az egész rendszer könnyen mobilizálható
  • Kamerákkal is kiegészíthető, aminek a képeit az AJAX riasztó applikációjában nézheti meg
  • Kezelése bármilyen korosztály számára könnyen elsajátítható
  • A jeltovábbítók nagy hatótávot érhetnek el, aminek eredményeképpen egy különálló épület is integrálható a rendszerbe
  • Programozható és bővíthető, így folyamatosan fejleszthető új érzékelőkkel, eszközökkel még tökéletesebb védelmet nyújtva Önnek és otthonának.

Milyen eszközökkel bővíthető az AJAX riasztórendszer?

Az AJAX riasztó a beltéri mozgás- és nyitásérzékelők mellett bővíthető a rezgés- és üvegtörés-érzékelőkkel. A hő-, füst-, szén-monoxid- és vízérzékelők az AJAX okosriasztó kikapcsolt állapotában is figyelnek és ha szükséges, beavatkoznak.

Legyen Ön is biztonságban, és használjon AJAX riasztót a nyugalma biztosítása érdekében!

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek