Focizzatok rossz időben is

iho.hu   ·   2020.10.05. 12:00

Minden kisfiú ismeri Ronaldo vagy Messi nevét, és szeretnének híresek lenni, mint ők. Az időjárás azonban nem mindig olyan kegyes, hogy a szabadban engedje őket gyakorolni. A kétszemélyes focis játékokat viszont pont arra találták ki, hogy a fociimádó kissrácok az egész éves edzés problémáját megoldják.

A páros foci nem sokban tér el az igazi, sportpályán játszott futballtól. A cél itt is minél több gólt rúgni az ellenfél kapujába. Csak mivel sokszor lehetetlen két csapatra való játékost összegyűjteni, ezért olyan focis játékok is vannak, amiket akár egyedül vagy párban is kipróbálhattok. Ahogy haladsz felfelé a tabellán, egyre nagyobb önbizalmat szerzel. Így az sem elképzelhetetlen, hogy minden idők legnagyobb bajnoka lehet belőled menő focis játékaink segítségével.

Kétszemélyes focis játékok

Minden kisfiú szereti felfedezni magában a sztárt. A focis témájú játékok segítenek az elhivatott rajongók koncentrációját és kitartását fejleszteni és kibírni a csapadékosabb időjárást, hogy amint lehet, a szabadban is folytatni tudják a játékot. Aztán ha az időjárás engedi, a Messiről elnevezett buborékfoci-játékkal újraindíthatják a kerti bajnokságot. 

A készlet egy speciális anyagú zoknit és hozzá illő buborékfújó folyadékot tartalmaz. A különleges adaléknak köszönhetően azonnal kezdődhet a játék! Az egy méretben kapható zokni nem durrantja ki a szappanbuborékokat, így akár még dekázni is lehet velük. Ha nem megy, gyakorolj, mert jó móka a szivárványos buborékokat kergetni. 

Rendezhettek páros dekázós versenyt is, vagy játsszatok csapatokban egymás ellen, akár egy igazi focilabdával. Aztán ha meguntátok vagy elfáradtok, bent is folytathatjátok a focis játékokat. A KreatívJáték.hu oldalain beltérben is játszható focis játékok óriási választékával várnak titeket.

Focis hangulat beltérben

Bent épp olyan izgalmas játékok várnak, mint a szabadban. Az ujjfocival nem is olyan könnyű passzolni és támadni az ellenfél kapuját. Bár tökéletesen bánsz a labdával, sikerül gólt is rúgni az ujjaid segítségével, vagy vajon nem engedelmeskednek? Az ügyességi játékban csak a legjobbak győzhetnek. Akár izgalmas családi program is lehet a házi bajnokságból.

A műanyag gombfoci és a mágneses focis játékok is két külön kapura játszható játékok, melyben a logikus döntéseket időben kell meghozni a végső győzelemért. Szinte már látszik, hogy a szurkolók hada előtt játsszátok a meccseket, és megnyeritek mind. De ha inkább kártyáznál vagy társasoznál egy focis tematikájú játékban, azzal is átélheted a valódi játékok élményét.

Ha élvezed a páros focis játékot, oldalainkon változatos játékkínálattal találkozhatsz.

Az izgalmas és valósághű futballélményeket kínáló játékok bővülő kínálatából teheted próbára magad. Csak rajtad múlik, milyen ligában mozogsz, milyen ügyes vagy, és hogyan védekezel. Pillanatok alatt világklasszis futballsztárrá változhatsz át focis játékainkkal.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek