Fotósvonat a Mátravasúton

iho   ·   2015.09.15. 20:22
matravasut_plakat

Idén ősszel a Mátrába várják a kisvasutak szerelmeseit: október 10-én gőzvontatású fotós különvonat közlekedik majd a szalajkaházi vonalon.  A program során az őszi tájban vonatozás közben a nyíltvonali fotózási lehetőség is biztosítva lesz, ráadásul két szerelvényt is meg tudnak majd örökíteni a résztvevők: az egyiket a 490 2005-ös gőzmozdony, a másikat a C05 404-es (C50-es) dízelmozdony továbbítja majd.

A programot ezúttal a CRS utazásszervezővel közösen a Vonatösszeállítás csapata szervezi, akik több hasonló, nagy sikerű különvonatos eseményt is lebonyolítottak már, mint például tavaly év elején a Téli Berek fotósvonatot Balatonfenyvesen.

A részletekért tehát látogassanak el a Vonatösszeállítás weboldalára, ahol jegyüket is megvásárolhatják!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.