Fotózd le nekünk! - Különvonatok

Berky Dénes   ·   2013.09.17. 08:45
kiskep_gozos

Magyarországon is nagy hagyománya van a különvonatok közlekedésének, aminek persze legjobban a vasútfotósok örülnek a rajta utazók után, hiszen izgalmas helyeken érdekes vonatokat fotózhatnak. Sokfelé és sokféle vonatot láttunk már, főleg a MÁV-Nosztalgia Kft. szervezésében, de sok más cég is közlekedtetett már egyedi szerelvényeket. Járnak gőzösös nosztalgiavonatok a Dunakanyarba, a Gyertyafény Expressz Budapest környékén sokfelé feltűnhet, évente több alkalommal találkozhatunk a Venice-Simplon Orient Expressz vonatával is, de a brit és német vasútbarátok is előszeretettel járnak hozzánk vonatozni.

Lássuk hát a képeket!

Szendre Tamás az angol vasútbarátok idei vonatát fotózta a Floyd dízelével az élen<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók által küldött felvételekből

A jövő hét témája: a polgári Ikarus-találkozó. Az immáron hatodik alkalommal megrendezett összejövetelen idén is kitettek magukért a szervezők és a busztulajok. A galériába várjuk felvételeiket a rendezvény buszos, teherautós, személyautós különlegességeiről, és egyéb érdekességeiről, ezúttal az istvanfi.peter@indohaz.hu-címre egészen szeptember 22-én tizennyolc óráig. A tárgy rovatba ezúttal se felejtsék el beírni: Fotózd le nekünk!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek