Fotózd le nekünk! – Polgár

Istvánfi Péter   ·   2013.09.23. 17:44
00-001

A tavalyihoz hasonlóan idén sem kedvezett az időjárás a rendezvénynek, ennek ellenére rengetegen látogattak ki a polgári Archeoparkba a 6. Ikarus Csepel és veterán járművek találkozójára. A szinte már szokásosnak vehető kötelező résztvevőkön túl idén is érkeztek újdonságnak számító járművek belföldről és külföldről egyaránt.

Idézzük hát fel a találkozó hangulatát néhány olvasói képpel!

A szomorkás időjárás ellenére minden látogató felhőtlenül szórakozott a rendezvényen<br/>A képre kattintva galéria nyílik olvasóink fotóiból<br/>(fotó: Vass Bálint)

A jövő hét témája: a következő hétfőn egy jubileumi válogatást láthatnak olvasóink a legjobban sikerült képekből a rovat egyéves születésnapja alkalmából.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Kocsiállás

Ikarus 266-os nyitja a nyarat Keszthelyen

Volánbusz/iho   ·   2024.05.27. 18:00

A retró járművek rajongói június 1-jén és 2-án az ötvenéves V63-as Gigant villamos mozdony vontatta Retró Balaton Intercityn utazhatnak Budapestről Keszthelyre. A visszaútra várakozóknak a Volánbusz az Ikarus 266-os retró busszal kínál keszthelyi városnézést és kirándulási lehetőséget a Kányavári-szigetre.