Gyári munkák Győrben

iho   ·   2023.06.09. 12:00

A gyárakban különféle végzettségekkel nők és férfiak is egyaránt el tudnak helyezkedni. A bérezés emelkedik, minél magasabb pozícióba kerül valaki. Győri és Győr környéki gyárak is keresnek új munkatársakat, a leggyakoribb munkakörökre hoztunk most néhány példát.

Operátor

Az operátor az a személy, aki a gyárakban összeszereli a termékeket. Általában több (rendszerint három) műszakban dolgoznak, és jellemzően végzettség nélkül is oda lehet állni a gyártósor mellé. Győrben több üzem is keres operátorokat, de az összes hirdetés megtalálható egyben a GyőrÁllás.hu oldalán erre a linkre kattintva: https://gyorallas.hu/allasok/gyartas-termeles.

Az ebben a munkakörben elhelyezkedők többnyire számíthatnak havi és féléves bónuszokra, ingyenes buszjáratra, vagy egyéni bejárás esetén útiköltség-támogatásra. A jövedelmen kívül béren kívüli juttatás és cafeteria is várható.

Minőségellenőr

A minőségellenőr ellenőrzi az operátorok munkáját. Egy autóipari termékek előállításával foglalkozó cég esetében például ez a színek és kábelek megfelelő összeszerelésének ellenőrzését jelenti.

Általában itt is elvárás, hogy a három műszakos munkarendet vállalni kell, kell még jó kézügyesség az esetleges hibák óvatos javítása miatt. Győr városán belül ingyenes buszjáratot biztosítanak a vállalkozások a bejáróknak, sokan a havi jövedelem mellé cafeteriát is adnak.

Karbantartó

Ha gépekkel dolgozunk, elengedhetetlen, hogy legyen olyan szakember, aki ért hozzájuk, képes megjavítani, ha valami elromlik, ezért szinte mindenhol alkalmaznak karbantartókat. Akár már középfokú műszaki vagy szakirányú végzettséggel is találhatunk ilyen munkát, de tapasztalat nélkül már nehézkesebb.

Ha például fröccsöntő gépek beállítására keresnek szakembert, az olyan legyen, aki a rendelésekhez előírt alapanyagokat és színezőket is be tudja keverni, illetve az előírás alapján beszárítani és felhasználni azokat.

Minőségügyi mérnök

A minőségügyi mérnök is az előállított vagy összeszerelt termék megfelelő állapotáért felel például egy napelemcellákat gyártó üzemben.

Fő feladatai részletesebben: az elfogadott minőségi szabványok és teljesítménymutatók elérésének biztosítása, a bejövő ellenőrzési tervek előkészítése és karbantartása, panaszkezelés, szállítói korrekciós intézkedések végrehajtása, kapcsolattartás a szállítókkal a minőséget érintő kérdésekben, a beszállító minőségi céljainak monitorozása és a gyártási folyamat minőségügyi támogatása.

Elvárás a felsőfokú végzettség és a szabványok, valamint minőségtechnikák kiváló ismerete, az angol nyelv társalgási szintű használata.

A mérnökök fizetése magas, és emellett az egyéni szakmai fejlődés is garantált.

Győrben és környékén több nemzetközi hírnevű cégnek is van telephelye, az állásgyűjtő portálon sok ehhez az ágazathoz tartozó hirdetés megtekinthető.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek