Hasznos segítőnk az okmánytasak

iho   ·   2021.01.03. 12:00

A világ számos pontján vannak partnereink, üzletfeleink, barátaink. Gyakran küldünk nekik postán vagy futárszolgálattal különféle termékeket, árucikkeket, marketinganyagokat. A tetszetős és szakszerű csomagolás nem csupán az ajándékok esetében lényeges, és a feladás során nem csak magának a terméknek a megóvására érdemes figyelmet fordítani. Lényeges szempont, hogy az adott küldemény pont ahhoz az ügyfélhez, partnerhez jusson el, akit az megillet.

Ebben hathatós szerepe van a professzionális termékek használatának. Ha okmánytasakot vagy papír okmánytasakot ragasztunk a dobozra, a csomagra vagy a futártasakra, a kísérőokmányok biztonságban utaznak majd végig a küldemény szállítási útvonalán. Ez megkönnyíti a szállítók dolgát is: sérülésmentes, pontos címzéssel a küldemény biztosabban és gyorsabban célhoz ér. 

Mire használható az okmánytasak vagy a papír okmánytasak?

Ezek az apró segítőink, az okmánytasakok, illetve a papír okmánytasakok praktikus, könnyen használható és egyszerűen kezelhető termékek. Öntapadók, így csak fel kell őket ragasztani a dobozra, csomagra vagy futártasakra, s már mehetnek is bele a kísérőokmányok: fuvarlevél, termékjegyzék, szállítólevél vagy akár a számla is. Könnyű lezárni is őket, így a bennük lévő iratokat megóvják a szakadástól, gyűrődéstől, a különféle szennyeződésektől, valamint az elkallódástól.

A tasakok áttetszők vagy részben áttetszők, nem szükséges a címzett adatait külön etikettre nyomtatni vagy felírni a küldemény más részére. Egyszer kell címezni tehát, a futár vagy postás is egy helyen keresi majd a számára lényeges adatokat, s a címzett is egy helyen találja meg a neki fontos dokumentumokat. A többnyelvű okmánytasakok feliratai a nemzetközi szállításhoz is nagy segítséget jelentenek.

A polietiléntől az ökopapírig

Számos minőségi okmánytasakot lehet a webáruházak kínálatában találni: a polietilénalapú csomagkísérő táskáktól kezdve a víz- és esőálló termékeken át az ökopapír okmánytasakokig mindenféle méretű és kivitelű terméket találhatunk: az A4 mérettől kezdve egészen az A7-ig bezárólag. Az LA4, azaz francia boríték méretű dokumentumokhoz a 100 % ökopapír alapanyagú papír okmánytasakok is használhatók. Ezek környezetbarát, teljes mértékben újrahasznosítható, „klímasemleges” jelöléssel ellátott termékek.

Lépjünk ki a komfortzónából!

Nem csupán irodai vagy logisztikai területen hasznosíthatjuk az okmánytasakokat. Költözéskor, raktározásnál vagy a háztartásban is remekül alkalmazhatók. Nem vesznek el a fontos információk saját magunk vagy például a költöztetőink számára, ha a dobozokon okmánytasakban vannak a jelölések, leltárok, instrukciók. De a raktárban, pincében, kamrában a polcokra ragasztott tasakokban - a nedvességtől védve – hosszú ideig rejtőzik az információ: mi hol található.

Használjuk bátran és kreatívan ezeket a hasznos eszközöket a munkában és otthon!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek