Hogy lehet valaki ennyire aranyos?! Így!

iho   ·   2014.05.28. 14:05
fkutya0

A képre kattintva galéria nyílik!

Bajkonur új szupersztárja nálunk is! A Proton rakéta fellövése körül sertepertélő ürgénél kevés cukibb szemlélője lehet egy indításnak. A videó a Liveleaken jelent meg. „Kezdetben” semmi különös nem látható rajta, egy sima fellövéshez készülnek, ám egyszer csak megérkezik a valódi közönség és elkezd figyelni.

Egyes orgánumok aggodalmas megjegyzések kíséretében közölték a videót, miszerint vajon mi történhetett az ürgével (földikutyával?) a fellövés során.

A kilövőállás ürgével ellentétes oldala: ide vezetik el a hajtóművek lángoszlopait

Nos a róla készült felvételeken világosan látszik, hogy őkelme a kilövőpadhoz vezető vasúti pálya üregében lakozik, ami nem forog veszélyben a hajtóművek erejétől, a rakétákból előretörő lángoszlopot egy a kilövőpad alatti hatalmas betonteknő vezeti el, és nem a vágányok irányába. Az összeállítás később készült képsorai magáról a startról láthatóan jóval közelebbről készültek, mint az ürge figyelőállása.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek