Ideje lecserélni a hagyományos csavarhúzót egy elektromosra!

iho.hu   ·   2024.07.13. 11:25
www.fetis.hu

Valószínűleg már minden szakember és hobbi barkácsoló találkozott azzal a jelenséggel, hogy a csavarhúzó huzamosabb ideig történő használata során az ujjak elzsibbadnak, gyöngyözik az ember homloka, de a csavar még mindig nem jött ki a helyéről, szinte alig mozdult meg. Egy elektromos csavarhúzóval ez egy csapásra megoldható.

Legyen hatékonyabb a munkavégzés!

A Fétis Kft. kéziszerszámok kínálatából könnyedén beszerezhetjük a következő kedvenc eszközünket. Tökéletes választás erre a Wiha SpeedE II, amivel a bevezetőben említett nehézségeket egyszerűen leküzdhetjük. Ha valaki gyakran hajt be kézi erővel csavarokat a különböző szerelési munkálatok során, mindenképpen be kell szereznie egy ilyet, hogy az összes kellemetlenséget elkerülje.

További előnye is van egy ilyen elektromos csavarhúzónak. Kifejezetten profiknak tervezték és maximálisan hozza a német minőséget. Speciális ergonómiájának köszönhetően nem lesz fárasztó a használata, nem kell többet a zsibbadó ujjak miatt aggódni. Hosszú távú partnere lehet minden szakembernek a precizitásának és a tartósságának hála.

Minden szerszámos ládában ott a helye, otthoni használatra is tökéletes választás. A felhasználásban is megadja a kiemelkedő szabadságot. Moduláris felépítéssel rendelkezik, amivel tovább lehet bővíteni a lehetőségek sorát. Minden barkácsoló, szakember saját maga választhatja ki a készletből, hogy éppen milyen modulra és/vagy nyomatékadapterre van szüksége.

Biztonságosan lehet használni még a kiemelkedő teljesítmény mellett is. Akár 1,0 Nm erőt is képes kifejteni, így ideális megoldás lehet a nagyobb erőt igénylő csavarozási munkálatokhoz. Nagy menetes csavaroknál háromszor gyorsabban el tudja végezni a feladatot, mint egy hagyományos csavarhúzó.

A kényesebb műveleteket is megoldhatjuk vele

Természetesen nem minden helyzetben az erő jelenti a megoldást. Van, amikor óvatosan kell felhelyezni vagy éppen leszedni a csavart, mivel egy kifejezetten érzékeny alkatrésszel, géppel van dolgunk. Ilyen esetben nyugodtan választhatjuk a 0,4 Nm-es teljesítményszintet, amivel gyengéd csavarozás érhető el. Ha pedig úgy van, nyugodtan válthatunk manuális, kézi használatra is. Nem kell amiatt aggódni, hogy kárt teszünk a csavarban vagy megsérül az anyag, amivel dolgozunk.

Melyiket válasszuk?

Ma már többféle elektromos csavarhúzó érhető el a piacon. A Wiha SpeedE II képes kiemelkedni ebből a mezőnyből. Számos plusz funkció érhető el benne, például a nehezen hozzáférhető, sötétebb helyeken egy beépített LED-lámpával teremthetünk tökéletes látási viszonyokat.

Az ergonomikus kialakításának köszönhetően nem lesz fárasztó a használata még több óra után sem. Tartós és minőségi a felépítése, így hosszú éveken keresztül tudjuk majd használni. Az előző generációhoz képest is hatékonyabb és gyorsabb munkát tesz lehetővé.

 

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek