Így érdemes parkolni a reptér közelében

iho   ·   2023.03.02. 12:00

A Ferihegyi repülőtértől körülbelül 3 km-re található egy külön bejárattal rendelkező parkoló. Szemmel látható, hogy a kialakításra nagy figyelmet szenteltek, hogy a leendő ügyfelek a legnagyobb kényelemben részesüljenek. Így mindenki számára könnyen elérhetővé válik a magas színvonalú parkolás és transzfer szolgáltatás.

Az elhivatottság nem mindennapi, hiszen a Reptéri Parkoló Centrum számára legnagyobb öröm, ha az ügyfelek elégedettek és utazásuk zökkenőmentesen és komfortosan telik. Persze így nem kell drága taxiköltségeken, illetve a tömegközlekedés okozta esetleges problémákon törni a fejünket. Sosem volt ennél könnyebb és egyszerűbb a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérnél parkolni.

Fő a biztonság

A gépjárművét teljes biztonságban tudhatja a Reptéri Parkoló Centrum 15.000 m2-es területén, ami 0-24 órában teljes mértékben védett. Az igényes, ügyfélbarát kialakításnak köszönhetően válik kényelmessé és nyugodttá az utazás. A biztonságos parkolást a folyamatosan működő portaszolgálat és a magas felszereltségű, lézerrel és infrafénnyel ellátott kamerarendszer biztosítja.

Így teljes mértékben koncentrálhatunk az üzleti utunkra, vagy megőrizhetjük a családi nyaralás meghittségét, gondtalanságát. A Reptéri Parkoló Centrum számára elengedhetetlen, hogy a gépjárművet teljes biztonságban tudjuk.

Zökkenőmentes és gyors ügyintézés

Parkolás a nap 24 órájában elérhető. Lefoglalhatjuk helyünket hétfőtől egészen vasárnapig online, mobilon vagy akár e-mailben. Amennyiben foglalni szeretnénk, csupán néhány adatot szükséges megadnunk, mint például az érkezés napja, az utasok száma és hogy mennyi parkolóhelyet szeretnénk igénybe venni.

Megközelíthetőség és egyéb információ

A megközelítés menüpont alatt megtalálható térkép, videó és leírás segítségül szolgál a parkoló könnyebb elérése érdekében. A pár perces adminisztrációs egyeztetés végeztével egy klímával szerelt, kilenc személyes kisbusszal szállítják az utasokat a választott terminálhoz, majd az érkezéskor biztosítják a gépjárművükhöz való visszatérést, hogy a legnagyobb kényelemben részesüljenek. Ha közvetlenül a repülőtérre igyekszünk, egyéni kérésre elszállítják onnan gépjárművünket a teljes biztonsággal védett parkolóba.

Persze az árlista is kiemekedően ügyfélbarát. Mindezt elérhetjük az árak menüpont alatt. A 24:00 óra után, egészen 3-ig hazaérkező ügyfeleinknek, a telephelyre érkezőknek 22:00 órától nem számítanak fel új, megkezdett napot.

Az árakkal kapcsolatosan bővebb információkért tájékozódhatunk az árak menüpontra kattintva. Érdemes a Reptéri Parkoló Centrummal előre tervezni. Az árak rejtett költséget nem tartalmaznak és 59 napnál hosszabb foglalási igényre igényre szabott árajánlatot kapnak az érdeklődők.

A következő utazásnál érdemes igénybe venni ezt a rendkívüli szolgáltatást.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek