Ilyen a tökéletes nyaraló!

iho.hu   ·   2024.04.11. 12:00

Javában itt a tavasz, s hamarosan megérkezik a nyár is, vele a nyári szünet. A gyerekek elhelyezése és lefoglalása egyáltalán nem egyszerű feladat ebben az időszakban, miközben a szülők munkahelye jellemzően nem teszi lehetővé, hogy több hónapig szabadságra vonuljanak.

Mit lehet ilyenkor tenni? A városokban a kánikula szinte az elviselhetetlenségig fokozódik, és persze mindenkire ráférne már egy kis környezetváltozás. Egy lehetséges opció, ha a szülők, akár több család is összefognak, és egymást váltják a nyaralóban, míg a gyerekek jót mulatnak a szünidőben. Egy nyaraló viszont nem adatik meg mindenkinek, és az ingatlanárak sem éppen barátságosak manapság. Ha viszont leleményesek vagyunk, találhatunk megfelelő megoldást!

Kell egy ház…

Az EcoModul mobilházai között akár azonnal szállításra kész modelleket is találhatunk, így nem feltétlenül kell lemondani arról, hogy akár már az idei szünidőt is a fent részletezett módon töltsük. Egyszerűen csak keressünk egy balatoni kempinget, ahol engedélyezik a telepítést, vagy költözzünk be vele egy ismerősünk nagyobb telkére, illetve keressünk valahol egy félreeső helyen egy kisebb területet, amit kedvező áron meg tudunk vásárolni.

Mindenkinek más az elképzelése arról, hogy milyen környezetben, illetve milyen körülmények között lenne ideális egy ilyen nyaralás, az viszont biztos, hogy a konténerházakhoz csak a helyszínt kell biztosítanunk.

Ezek a könnyűszerkezetes épületek kedvező áron megvásárolhatók, egy hagyományos ingatlan árának a töredékéért, ha pedig meguntuk a helyet, talajcsavaros rögzítés esetén később új helyszínre tudjuk szállíttatni az épületet. Ez aztán a befektetés, nem igaz?

Nem fogunk hőgutát kapni!

A cél ugyebár egy kellemes nyár eltöltése lenne, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire érezzük komfortosan magunkat. Az alumíniumból készült modern, dupla üvegezésű nyílászárók, valamint a PIR hőszigetelés biztosítja számunkra, hogy hatékonyan le tudjuk hűteni a belső teret, valamint eredményesen meg is őrizzük a kellemes hőmérsékletet.

Ugyanezek a tulajdonságok biztosítják azt is, hogy a téli időszakban a fűtést is energiatakarékosan tudjuk működtetni, ezért ez a négy évszakos nyaraló egész évben alkalmas arra, hogy biztosítsa nekünk a komfortos kikapcsolódás lehetőségét.

Az igényeink szerint választhatunk

Az EcoModul konténerházait többféle méretben tudjuk megrendelni, ezért aszerint választhatunk, hogy képes legyen kielégíteni az igényeinket, elvárásainkat. A 18 négyzetméteres modelltől kezdve egészen a majdnem 50 négyzetméteresig találunk olyan mobilházakat, amelyek akár azonnal szállíthatók.

A megjelenés terén sem kell majd csalódnunk, az igényes külcsín, a nagy méretű, modern ablakok olyan épületté teszik a mobilházakat, amelyek stílusosak és mutatósak is, nem csupán a praktikum szempontjából előnyösek.

Környezettudatos választásnak bizonyulnak, amelyek minden szempontból képesek kielégíteni az elvárásainkat.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek