Indóház-este a Csopában! Oda menjen, ne máshova!

iho   ·   2017.11.29. 13:45
attilam_kialitasa0

A Csopa Traffic–Indóház közlekedéstudományi sorozat novemberi rendezvényénTények, talányok: Matuska Szilveszter és a biatorbágyi merénylet – nyílik meg Vörös Attila, az Indóház vasúti magazin fotóriporterének Zakatoló pillanatok című tárlata.

(fotók: Vörös Attila)

A fotós szeptemberben vendégeskedett a Csopában, előadásából átfogó képet kaptunk a vasútfotózás rejtelmeiről, képein keresztül bebarangoltuk szinte az egész országot. A télen, nyáron, hóviharban és kánikulában elkapott pillanatok kulisszatitkait ismerhettük meg a vidám hangulatú bemutatón, amely a világhálón is visszanézhető.

A kiállítás anyagát a szerző és Tamás Péter, a Csodák Palotája kreatív vezetője állította össze.

Program:

  • 18:00  Vörös Attila – Zakatoló pillanatok című vasútfotó kiállításának megnyitója az Indóház és a Csodák Palotája együttműködésében
  • Köszöntőt mond T. Hámori Ferenc, az Indóház főszerkesztője és Paszternák András, a Csodák Palotája tudománykommunikációs vezetője
  • 18:20 Tények, talányok: Matuska Szilveszter és a biatorbágyi merénylet – T. Hámori Ferenc, az Indóház főszerkesztője ered a biatorbágyi merénylet nyomába. A rendelkezésre álló információk alapján boncolgatjuk, mi is történt 1931. szeptember 13-án.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk november 30-án, csütörtök 18:00 órakor a Csodák Palotájában (1036 Budapest, Bécsi út 38-44)! A program a kedvezményes Csopa Night jeggyel látogatható.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek