Ipari épületek bontása

iho   ·   2023.04.12. 08:40
00_ipari_epuletek

Cégünk, az InterBridge-Trade Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az építőiparban, ezen belül az épületbontás területén.

Ha ránk bízza az épületbontás feladatát, számíthat ránk családi házak, irodaházak, raktárak, ipari épületek, csarnokok bontásában egyaránt. A bontás során keletkezett anyagok újrahasznosításában is segíthetünk, betontörő és betondaráló közreműködésével. Nézze meg, hogy mikor érdemes betondaráló gép bérlés mellett dönteni!

A betontörő, mobil betondaráló bérlés nagyobb projektek esetében gazdaságos, így kijelenthetjük, hogy például családi ház vagy nyaraló bontása, átalakítása esetén nem éri meg. Ilyenkor költséghatékonyabb megoldása a hulladék elszállítása hulladékudvarba, amihez a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a konténeres sittszállítás.

Betondaráló bérlés nagy beruházásokhoz

Nagy beruházások esetén, amikor irodaépületeket, csarnokokat, ipari létesítményeket kell lebontani, olyan nagy mennyiségű törmelék keletkezik, amit már megéri betondaráló segítségével átdolgozni, majd a lehetőségek szerint újrahasznosítani. A betondarálék bevizsgálás és engedélyeztetés után ugyanis többféleképpen felhasználható a helyszínen, vagy akár értékesíthető is.

Bevizsgálás és engedélyeztetés

Az ipari épületek bontása során olyan tetemes mennyiségű anyag keletkezik, ami a későbbiekben határozottan értékes lehet. A betondarálóban átdolgozható anyagok a beton, tetőcserép, tégla, csempe vagy járólap. Az így keletkezett keveréket egy laborba kell szállítani, ahol vizsgálatoknak vetik alá, és kap egy CE teljesítmény-nyilatkozatot, ami által a hulladékot átminősítik újra felhasználható anyaggá.

Ha ezt a leírtak alapján bonyodalmasnak és időigényesnek találja, ne higgye, hogy nem éri meg. Költséghatékonyság szempontjából a betondarálás egy rendkívül fontos lépés lehet, hiszen nagyon sok pénzt spórolhat vele. Ráadásul, ha minket bíz meg a feladattal, akkor mindenben segítünk, nem csak a betontörésben számíthat ránk, hanem az anyagok laborba szállításában, a visszafuvarozásában és az engedélyeztetésben.

Válasszon minket, bízza meg cégünket a betondarálás feladatával, hiszen velünk mindent egy füst alatt elintézhet. Ezáltal nem csak a környezetvédelem felé tesz egy lépést, hanem még kiadásait is optimalizálja. Segítünk Önnek mindent elintézni, így nem kell félnie a bíróságoktól sem.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné igénybe venni a mobil betondaráló gép segítségét, ne habozzon, keressen minket még ma. Telefonon és online is felveheti velünk a kapcsolatot, kollégáink pedig egyedi árajánlatot készítenek Önnek.

Elérhetőségeink:

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek