Irány Debrecen, a vasútmodell-kiállítás!

iho/vasút   ·   2019.11.12. 11:38
vasmodkideb0

Hetedik éve van már a kiállításnak nulladik napja is. A Hajdú Bihar Megyei Mérnöki Kamara Közlekedési Szakcsoportja ezen a napon tartja éves kötelező továbbképzését. A kiállítást a szokott helyen, a VOKE Egyetértés Művelődési Központját teljesen belakva, rendezik meg, nagyváradi, szolnoki és békéscsabai modellezők részvételével.

Az idén is lesz lehetőség a kiállításhoz kapcsolódóan vasútmodellek és tartozékok vásárlására, kézműves mozdonyos sörök vásárlására, és nem marad el a nagyvasúti mozdonysimogató sem. Nagyvasúti mozdony(ok) is várják az érdeklődőket az udvarban, az iparvágányon felsorakozva.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Vasútmodell

Terepasztalcsodák Szolnokon

MTI/iho   ·   2024.02.25. 14:00

Csaknem kétezer négyzetméteren tíznél is több terepasztallal várják a látogatókat a 10. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell Kiállításon március 15. és 17. között az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.