Ismerd meg az ország legszebb limuzinját!

iho   ·   2020.11.01. 12:00

Ha valaki limuzinbérlésre adja a fejét, akkor ahhoz azért szükséges pár apróság, hogy minden tökéletes legyen. Első lépésként természetesen kell egy limuzin, ami dekoratív, csillogó és nem mellesleg biztosítja a sztároknak járó luxuséletérzést.

 

Chrysler 300 C

Elképzelted már, hogy milyen lenne? Míg a hátsó ülésen kortyolgatod a hideg pezsgőt, addig szép lassan haladsz át a városon a célod felé. Közben nézheted a várost, hallgathatod a kedvenc zenédet, és közben láthatod az irigy és kíváncsi pillantásokat, ahogy találgatják, hogy ki ül a csodaszép limuzinban. De ne szaladjunk ennyire előre. 

A Chrysler 300 C egy egyedülálló, aranyszínű limuzin, ami 9 fő szállítására alkalmas. Az országban egyedülálló, így biztosan nincs párja, mivel egyedileg gyártott darab, és különleges abban is, hogy az egész teteje üvegből van. Ez azt jelenti, hogy útközben nem csak oldalra nézve láthatod a várost, de akár a szebbnél szebb homlokzatokban is gyönyörködhetsz. Gyönyörű gold glitter színével a napsütésben és az éjszakai fényekben különösen szépen csillog. 

Mivel minden ablaka lesötétített, így maximális diszkréció mellett utazhatsz, amit kedvedre megtörhetsz, ha kiállsz a panorámatetőn, hogy integess a környezetednek. Az egész limuzin gyönyörű, a tökéletes hatás érdekében pedig lambo doorral szerelt, azaz az ajtó felfelé nyílik. 

Belső tere igen hangulatos, mivel a fekete kanapéhoz hófehér keverőpult illik, így várva az utasait. A disco floornak köszönhetően izgalmas az utazás, és egy érintőkijelző segítségével azonnali bulihangulat vár minden utazót.

Milyen alkalomból bérelj?

A limuzinbérlés ma már nem lehetetlen és drága választás, így akár legény- vagy lánybúcsúk kötelező eleme is lehet. Az utolsó szabad estéden ez a legjobb szállítóeszköz, ami elvihet a célodhoz. 

Emellett népszerű még az esküvőre történő limuzinbérlés, hiszen remekül mutat a képeken ez a mérhetetlenül dekoratív jármű. Igazán jó megoldás, és még számos akció is kötődik hozzá, ha jól választasz. 

Városnézésre is egyre gyakrabban választják az emberek a Partylimuzin szolgáltatásait, hiszen sokkal kényelmesebb, idegeskedéstől mentes verziója a nézelődésnek. Sőt, ha már az induláskor el szeretnél lazulni, akkor akár reptéri transzfert is kérhetsz a kiindulási ponthoz, ami a legnagyobb kényelemben szállít a Liszt Ferenc Repülőtérre. Akár üzlettársadért is kiküldheted a limuzint, amikor is biztosan lenyűgözöd a figyelmességeddel. Sőt a kettőt akár ötvözni is lehet, hiszen ha te magad is ott leszel, akkor mesélhetsz is a szépséges fővárosunk látványosságairól. 

Még mindig nem döntöttél? Ne habozz, hiszen a limuzinbérlés ma már elérhető és mindenki számára élvezetes választás.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek