Ismerkedj meg a sebességbajnok Brother lézernyomtató képességeivel!

iho   ·   2021.03.02. 12:00

Nyomtatókra ma már mindenképpen szükséged van. Munkádból kifolyólag vagy az otthoni ügyintézések egyaránt megkívánják a kisebb-nagyobb, különböző teljesítménnyel és tudással rendelkező nyomtatók meglétét.

Azonban érdemes meggondolnod a választásodat, hiszen könnyen bele lehet nyúlni egy olyan gépezetbe, amely nem képes igényeid kielégítésére és amellyel csak a baj van. Mindezt nem mondhatjuk el a B2080DW Brother lézernyomtatóról, hiszen számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelynek köszönhetően te is elgondolkozol a megvásárlásán!

A Brother B2080 DW

A B2080 DW egy olyan gépezet, amely sebesség és hálózati képesség szempontjából is a csúcson jár, velejéig kompakt irodai felhasználásra szánt nyomtató. A Brother méltán híres a remek ár-érték arányáról és a kifejezetten hosszú garanciaidőről. Megjelenése, mérete és kialakítása megszólalásig hasonlít az L2312D-re, az L2352DW-re, valamint a L2372DN modellre.

A B2080 DW 36x36 centiméteres alapterülettel rendelkezik, amelyet 18 centiméteres magassággal egészítenek ki, így nem foglal túlságosan nagy helyet az íróasztalon. Súlya igen felemelő, hiszen mindössze 7,4 kilogramm, aminek köszönhetően könnyen ki lehet cserélni a helyét.

A nyomtató előnyös tulajdonsága közé tartozik, hogy beépített papírtálcával rendelkezik, így 250 darabos A4-es lapnak is elegendő helyet biztosít. Így nem kell attól tartanod, hogy a lenyitható papírtálca több helyet foglal el, mint maga a készülék. 

Az előzőekben említett 250 lapos kapacitás azonban nem marad meg sokáig és hamar pótolni kell, hiszen a gépezet sebességben verhetetlen. 34 lap/perces nyomtatási sebességgel rendelkezik, így felülmúlja a jóval drágább gépek teljesítményét. Így hosszabb dokumentumok esetében sem kell hosszú perceket várnod arra, hogy készen legyen. 

A Brother B2080 DW előnyös tulajdonságai

A többi gépezettel szemben kifejezetten előnyös, hogy képes a duplex, azaz automatikus kétoldalas nyomtatásra. Így megkímél a lapok kézzel történő forgatásával járó fáradalmaktól, valamint a papírfogyasztásodat is felére csökkentheti. Ebben az esetben a duplex oldalakat 16 lap/perces sebességgel képes darálni.

Hálózatba köthető, így kisebb-nagyobb irodákban egyetlen nyomtatóval képes lehetsz kiszolgálni a dolgozókat. A beépített WiFi mellett Ethernet csatlakozóval is rendelkezik. Ennek köszönhetően vezetékes és vezeték nélküli hálózatokkal is boldogul. 

A nyomtatási költség csökkentésén sem érdemes gondolkoznod, hiszen a minőségi utángyártott termékek segítségével orvosolhatod a felmerülő problémákat.

A Patron és Toner webáruházában számos minőségi és megbízható utángyártott tonerrel találkozhatsz, amelyre tízszeres garanciát vállalnak, így nem kell tartanod az esetleges következményektől. Nem fogod megbánni választásodat!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek