Királyi modellek Gödöllőn

iho   ·   2013.10.23. 11:00
modell00

A két évvel ezelőtti kiállításhoz hasonlóan idén is a minőség a fő irányelv. Ez nem csupán egy kiállítás, hanem fórum is, ahol minden érdeklődőnek lehetősége lesz megismerni az ország legprofibb terepasztal-építőit, tanácsot kérhetnek, praktikákat sajátíthatnak el. Egyszóval lehetőséget és kedvet szeretnének biztosítani mindenkinek, aki profi, minőségi terepasztalt szeretne építeni vagy netán csináltatni.

A kiállítók között megtalálható: Szűcs Miklós ismert nagy asztala, Paksinuti (Tiringer Ferenc) – első alkalommal, Balogh László (Lezlinilzen) TT léptékű lenyűgöző asztala, Molnár Balázs–Német Zsolt–Molnár Gergely DB III.
korszakot feldolgozó tizenkét méteres modulasztala, Martrain II. digitális terepasztal, először és (minden bizonnyal) utoljára, Kisfaludy Zsolt kibővített asztala, Bencs Zoltán továbbépített TT-s méretű szegedi körfűtőháza, valamint a Miniverzum bemutató asztala.

Jelen lesznek még: Viessmann (interaktív modellsarokkal, ahol a két évvel ezelőtti nagy sikerre való tekintettel ismét várják az utánpótlást, akik saját kezeikkel építhetik meg első modellházukat, amelyet ezt követően hazavihetnek ajándékba), valamint Fabattka és Váltógyártó, utóbbi mesterek a helyszínen is „gyártanak”. Első alkalommal láthatjuk Gyenes György és Máthé Zoltán 1-es léptékű remekműveit. Meghirdették az első diorámaépítő versenyt is, amelyre nyolc alkotás érkezett.

Az október 24–27. között megrendezendő kiállítással kapcsolatos további információk (jegyárak, parkolási lehetőségek) a www.vasutmodellkiallitas-godollo.hu honlapon olvashatók.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek