Konténerbérlés lomtalanításkor

iho   ·   2023.02.16. 17:15
00_kontenerberles

Évente egyszer, de egyes esetekben akár évi több alkalommal szükség lehet az összegyűlt lomok, hagyaték vagy építési törmelék elszállítására.

Ezekben az esetekben a hulladék, vagy a kiszelektált holmik elszállítására a legjobb megoldás a konténer rendelés.

A lomtalanítás

Az önkormányzatok minden évben hirdetnek lomtalanítási akciót, amikor lehetőség nyílik a háztartásokban felhalmozódott felesleges, tönkrement, eltört holmikat kiszelektálni és elszállíttatni. Ez mindig egy olyan időpontban történik, amit az önkormányzat határoz meg. Ha a lomtalanítás alá be kell jelentkezni, akkor az illetékes önkormányzat felé jelezni kell, hogy lomtalanítási igényünk van, illetve időpontot kell egyeztetni. Ezen lomtalanítási akciók keretében el lehet szállíttatni a nagydarabos hulladékokat, mint például a bútorok, matracok, szőnyegek, illetve textil, ruhanemű stb., azonban nem szabad kihelyezni a szelektíven gyűjthető műanyag és papír, a kommunális hulladékot, építési-bontási vagy veszélyes hulladékokat.

A konténerbérlés előnyei

Ha a konténer rendelés mellett dönt, számos előnyét élvezheti. Ebben az esetben akkor szállítjuk ki a konténert, amikor Önnek megfelelő, ráadásul az elszállítás is egy előre megbeszélt időpontban történik.

Nem kell aggódnia, hogy nem viszik el a felesleges holmikat, vagy, hogy nem jut elegendő ideje a lomtalanításra. A lomtalanítással ellentétben több fajta hulladék is elhelyezhető a konténerben, mint az építési törmelék, papír, műanyag, textil, ruha, zöldhulladék, bútor stb. Ha vegyes hulladék konténerre van szüksége, kérjük, hogy azt előre jelezze. Fontos megjegyezni, hogy a konténerbe tilos elhelyezni gyógyszereket, elektronikai és egyéb veszélyes hulladékot.

Ezen információk alapján már könnyen eldöntheti, hogy melyik megoldás a legmegfelelőbb és legkényelmesebb Önnek a lomtalanítás során.

Konténerrendelés Budapesten

Amennyiben a konténer rendelés mellett dönt, érdemes megismernie a bérlés folyamatát. Nem kell mást tennie, mint felkeresni minket telefonon, és egyeztetni egy időpontot. A foglaláshoz csupán néhány adatra lesz szükségünk, mint a név, cím, telefonszám, az időpont, a konténer mérete és típusa.

Jó hír, hogy Budapest egész területén tudjuk vállalni a konténer szállítás szolgáltatást, de jó tudni, hogy áraink kerületenként eltérhetnek. A konténer árát befolyásolhatja ezen kívül a konténer mérete, hogy mennyi időre szeretné bérelni, illetve, hogy milyen típusú hulladékot kíván elhelyezni a konténerben – sittszállítás vagy vegyes hulladék szállítás a feladat.

Nem tud várni a következő lomtalanítási időszakra? Több és másfajta hulladékot szeretne elszállíttatni, mint amire lomtalanításkor lehetőség van?

Béreljen konténert tőlünk, ahol kedvező árak és rugalmas ügyintézés várja! Keressen minket elérhetőségeink egyikén és foglaljon időpontot még ma!

Elérhetőségeink:

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek