Környezettudatos dekoráció

iho   ·   2021.01.01. 12:00

A környezetkímélő megoldások napjainkban kifejezetten nagy szerepet játszanak. A megújuló energiaforrások használata, az elektromos autók, de a környezettudatos életmód és az újrahasznosítás is kiemelt szerepet kap. Egy hétköznapi ember is sokat tehet a világért azzal, ha a saját környezetében is gondosan választ meg mindent. A használati tárgyak, valamint a berendezési bútorok mellett ez a dekorációban is meg kell, hogy nyilvánuljon. Sőt, a legegyszerűbben itt tud.

Beltéri dekoráció

Az otthonunk belterülete, ahol már egy aprócska módosítás is nagy változást hozhat. Pont ezért szeretjük a szobákat átrendezni. Egy újonnan vásárolt díszítő kiegészítő is könnyedén módosíthatja a hely hangulatát. A díszítésben követhető legjobban a környezettudatosság. Hiszen olyan dekorációs elemeket választunk, amely szemhez és szívhez egyaránt közel áll. Ezzel teszi otthonunkat majd barátságosabbá, hozzánk illővé. Mindent egyben, a hangulatot, a megfizethetőséget és a környezetkímélő megoldást is kínálja a garanciális vászonkép.

Hogyan készül?

A vászonképek gyártásáról az úgynevezett plotter nyomtatók gondoskodnak. Maga a vászon egy tekercsre van feltekerve, és a nyomtatófej jobbra, balra haladva varázsolja a színeket és képet az anyagra. A vászonképek különbsége abban rejlik, hogy miként fixálódik a festék a vászon felületén. A legmodernebb vászonfotók HP Latex technológiával készülnek. Ennek köszönhetően a képük tűéles, a színek élénkek, sőt részben karcállóak és vízállóak is egyaránt. Ez a technológia gondoskodik a tökéletes végeredményről.

Környezetbarát

A már említett környezetvédelmi elvárásoknak maximálisan megfelel a vászonkép. A latex felületkezelésnek köszönhetően antiallergén lenyomatot kapunk. Ez azt jelenti, hogy az allergiát okozó anyagokkal szemben abszolút steril anyagról van szó. Ezen tulajdonsága miatt az otthoni felhasználás mellett ideális választás iskolákba, óvodákba, sőt még közegészségügyi intézeteket is barátságosabbá tehetünk latex technológiával készült vászonlenyomatokkal.

A modern, tudatos és szép, mégis rohanó világ összes elvárásnak és lehetőségének egyben tesz eleget egy magas minőségű vászonkép. Dekoráció tekintetében nagyszerű választás, mert a korábban unalmas falfelületeket egyszeriben személyessé és szemet gyönyörködtetővé is teszi. A rendelkezésre álló szabad falfelület, illetve a hely jellege és annak berendezése tükrében is szinte végtelen lehetőségeket hordoz magában.

A jól megválasztott fali dekorációnak köszönhetően a tér új köntösbe öltözhet. A környezetváltozás jó tesz a szemnek és a léleknek egyaránt, ami mindenkire ráfér ebben a világjárványos újévben is.
 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek