Környezettudatos megoldás bármely rendezvényre

iho   ·   2023.09.14. 12:00
34

Környezettudatos megoldás bármely rendezvényre

Úgy érzed, elérkezett az idő, hogy végleg kiiktasd az eldobható poharakat és helyettük az újrahasználható megoldást válaszd a fenntarthatóság jegyében? Helyesen vélekedsz, mivel a felesleges hulladékok ideje lejárt, mindannyiunk közös érdeke, hogy a környezettudatosság mellett döntsünk.

Miért éri meg a repoharas rendszerhez csatlakoznod?

A Cup Revolution komplex szolgáltatása a vendéglátás bármely területén igénybe vehető, akár egyszeri alkalmakban, egy-egy rendezvényben gondolkodsz, akár egy teljes fesztiválszezonban. A RevoCup rendszere a lehető legjobb opció. Nem lesz gondod a gyártással, mosogatással, logisztikával sem. A fesztiválpohár ráadásul vállalkozásod arculatához szabható, tehát lehetőséged van saját grafikás poharak kérésére is.

Ha csak egy eseményre lenne szükség néhány ezer repohárra, az is megoldható, de a nagyobb tömegek kiszolgálása sem kérdés.

Mindenképp megéri, ha jó ideje küzdesz a magas szemétszállítási költségekkel, ha szeretnél egy környezettudatos, fenntarthatóbb kiszolgálási rendszert. Sőt, akkor is, ha rengeteg terhet dobnál le a válladról. A használt poharak helyett tiszta példányokat kapsz, amelyek csomagolásmentes, zárt dobozokban kerülnek kiszállításra. Részese lehetsz az újrahasznosítás körforgásának.

Mit kínál a Cup Revolution?

Régi vágyad egy hulladékmentes környezet megteremtése? Miért fizetnél a szemétért, ha nem muszáj? Ráadásul nemcsak a szemétszállítás költséges, hanem az eldobható termékek is drágák. A RevoCup rendszerével jelentős összeget spórolhatsz, amelyet szemétszállítás helyett fejlesztésre, bővítésre fordíthatsz.

Ami szintén mellette szól, az a fenntarthatóság, hiszen akár 500 alkalommal is újrahasználhatók a repoharak, sőt az elhasználódott vagy sérült példányokból regranulátum készül, amely újjászületik egy virágosláda, komposztáló láda, esetleg rendezvénypadló képében. Semmi sem vész tehát kárba, mert egy új cél beteljesítésében, más termék gyártásához bevethető.

További érvek a repoharak mellett: a gazdaságosság, a higiénikusság, illetve az átjárhatóság a partnerhálózaton belül. A pohárleszedés és mosogatás kiiktatásával a munkaerőre fordított költségeidet is mérsékelheted.

A Cup Revolution HOBART mosogatórendszerrel garantálja a tisztaságot és a higiéniát. A kiszállítás zárható, fedeles, pormentes ládákban történik másodlagos csomagolás nélkül. A vendégek más rendezvényeken, koncerthelyszínen is felhasználhatják a kapott tokeneket, ahol ugyanez a rendszer működik.

Komplex szolgáltatás az egyéni igényekhez mérten

Akár általános pohárbérlésben gondolkodsz, akár saját grafikás fesztiválpoharakban, mindezt könnyedén megvalósíthatod. Minél nagyobb fókuszt helyezünk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, annál többet teszünk az élhető jövő érdekében.

Légy részese te is az újrahasznosítás körforgásának!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek