Leállítja Great Sea-szolgáltatását az MSC

iho/hajózás   ·   2015.10.21. 16:15
400px_msc

A Mediterranean Shipping Company (MSC) a szolgáltatás felfüggesztését azzal indokolja, hogy az alacsony bevétel nem fedezi a járatok üzemeltetési költségét. A társaság az eddigi közvetlen szállítási mód helyett átrakodó fuvart fog biztosítani Ázsia és a Fekete-tenger között, a szállítmányokat a törökországi Rodostó (Tekirdağ) Asyaport kikötőjébe szállítják.

A váratlanul alacsony ázsiai érdeklődés miatt felfüggeszti az Ázsia és a Fekete-tenger közötti közvetlen Great Sea-fuvarjait az MSC<br>(fotó: Wikipedia)

Az MSC szerint várhatóan jó tranzitidőket tudnak majd nyújtani, a pontos részleteket kellő időben közlik. Mivel a cég továbbra is elkötelezett a partnerei felé, az új átrakó-szolgáltatás is optimális megoldást fog biztosítani az ellátási lánc fenntartása érdekében.

Az MSC 480 konténerszállító hajóval szállít, összesen körülbelül 2,6 millió TEU kapacitással. A vállalat fuvarjai világszerte körülbelül kétszáz útvonalon, 315 kikötőt érintve haladnak – írja a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek