Lécci, engedd meg! Itt egy csoki!

MTI/iho   ·   2015.12.29. 18:45
london-gatwick0

A légitársaság keddi közleménye szerint a London Gatwick repülőtéren dolgozó földi kiszolgáló személyzet megkérdezésével szedték össze a tíz legfurcsább próbálkozást, amellyel az utasok a túlsúlyos vagy túlméretes kézipoggyász feladását próbálták elkerülni.

Már ezek a sztorik is viccesek, de vajon meddig nevetnénk, ha maga a terminál is mesélni tudna...

A karácsonyi időszakban többen azzal próbálkoztak, hogy több réteg ruhát vettek fel, volt, aki három nadrágot, egyesek két öltönyt, mások két téli kabátot viseltek, utóbbi esetben az utas másik három pulóvert is a derekára kötött. Volt olyan utas, aki azt szerette volna, ha eltekintenek attól, hogy egy üvegben háziállata hamvait szállítja, és olyan is akadt, aki a vámmentes boltban frissen vásárolt csokival akarta megvesztegetni a kiszolgáló személyzetet.

A légitársaság vezetőit a közlemény szerint meglepte ez a gyakorlat, mivel – mint írták – egy kézipoggyász, illetve egy kisebb csomag ingyen a fedélzetre vihető, és túlsúlydíjaik is alacsonyabbak az angol átlagnál.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek