Lomtalanítás és költöztetés Budapesten? Mindkettőre van megoldás!

iho   ·   2023.09.01. 12:00

Amikor egy költöztetés Budapesten történik, akkor ott lehetnek egyedi igények. Főleg akkor, ha gyorsan kell véghez vinni az egészet. Az egyik ilyen felmerült igény lehet a lomtalanítás. Erre van többféle megoldás is, köztük olyan is, amikor ezt a két feladatot azonos cég végzi el. 

Költöztetés Budapesten

Egy költöztetés Budapest bármely kerületében jelenthet kihívást. Számos olyan tényező van, mely nehezítheti a feladat elvégzését. Gondoljunk csak bele, hogy mennyi szűk utca van a belvárosban.

Ezek mindegyikénél fontos az, hogy a megfelelő költöztető partner legyen kiválasztva. Ők tudják ugyanis csak garantálni, hogy minden nehezítő körülmény ellenére is minden a legnagyobb rendben lesz.

De mi magunk is tudunk tenni azért, hogy valóban le legyen baj. Már azzal is, hogy a megfelelő partnert választjuk ki a feladatra. Egy olyat, akinek vannak referenciái, megbízható, stabil lábakon áll, jó minőségben látja el a feladatait, és írásban kommunikál, ha árajánlatküldésről van szó.

Visszatérve a budapesti nehézségekre, gondolnunk kell az utak állapotára éppúgy, akár a szűk lépcsőfordulókra. Márpedig mindkettőhöz egy kiváló költöztető cégre lesz szükségünk. Olyanra, akinél az alkalmazottak megfelelő rutinnal rendelkeznek, és könnyen veszik az akadályokat. És megbízható, folyamatosan karbantartott gépjárműparkkal rendelkeznek.

Mikor lehet szükségünk lomtalanításra és költöztetésre is?

Miért ne lehetne szükségünk mindkettőre bármikor? Ha összegyűltek otthonunkban azok a holmik, melyektől egyben szeretnénk megszabadulni, mert már tudjuk, hogy nincs rájuk szükség, akkor a költözés kiváló alkalom erre. Miért is vinnénk át őket az új otthonunkba, nem igaz?

Viszont így akkor nemcsak a még hasznos, szükséges vagyontárgyainkról kell gondoskodnunk, hanem azokról is, melyekre már nincs szükségünk. De milyen megoldások vannak erre?

Megoldások lomtalanításra

Ha nem azonnal van rá szükség, akkor természetesen a rendszeres évközi lomtalanítás tökéletes alkalom arra, hogy megszabaduljunk a nem használt holmijainktól. Azonban ha ennél sürgetőbb az, hogy megszabaduljunk tőlük, akkor intézkedni kell.

Ekkor bérelhetünk természetesen konténert is. De ennek elég korlátolt a befogadóképessége, és árban sem a legolcsóbb megoldás. Ellenben ha felkeresünk egy olyan céget, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, akkor máris fogjuk látni, hogy ők nemcsak költöztetésben erősek, de lomtalanításban is.

Ha teherautós lomtalanítás választunk, akkor sokkal nagyobb mennyiséget tudunk egyúttal eltüntetni. A köbméterre vetített árról nem is beszélve, mely sokkal kedvezményesebb lesz, mint egy konténer esetén.

Végezetül a fent említett cég még arra is gondolt, hogy azokat a bútorokat, melyek éghetőek, rászoruló családoknak juttatják el, így még segítünk is.

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek