Melyik márka a legnépszerűbb az ezüst ékszerek piacán?

iho   ·   2022.04.08. 12:00

1984-ben egy német vállalkozó lerakta egy olyan cég alapjait, amely néhány éven belül a csúcskategóriás ezüst ékszerek megtestesítőjévé vált. Azóta a márka nemzetközi szinten is hírnevet szerzett magának kézzel készített alkotásokkal és folyamatosan bővülő óraszegmenssel.

Az elbűvölő karizma, egyedi megjelenés és modern sokszínűség áll a Thomas Sabo dizájn középpontjában. Legyen szó egy látványos, sterling ezüstből készült sárkány medálról, egy kézzel vágott kövekkel díszített luxus karkötőről, vagy akár egy káprázatos kiegészítőről; egy szemet gyönyörködtető elegáns öltözékhez a márka minden egyes ékszere egy valódi stílusikon. 

A Thomas Sabo márka jövőképe lényegében elválaszthatatlanul kapcsolódik az alapító, Thomas Sabo személyéhez, mivel ő a cég motorja és mentora. Úttörő ötlete lehetővé teszi az emberek számára, hogy minden árszegmensben csúcsminőségű ékszereket vásároljanak. 

Az ember a Thomas Sabo márka mögött

Sabo maga az ékszer- és óramárka alapítója, ügyvezető igazgatója valamint tulajdonosa, aki egy kifejezetten jó vezető. 2015 végén a Lauf an der Pegnitz-i központból mintegy 550 alkalmazott költözött át a legmodernebb Silberstraße 1. szám alatti központi irodába 43 millió eurós költséggel. 

Ez rendkívül lenyűgöző egy eredetileg precíziós mérnöknek képzett férfitől, aki 30 évvel ezelőtt beutazta Ázsiát azzal a céllal, hogy találjon egy működő koncepciót az ezüstből készült, különleges dizájnú és kiváló minőségű ékszerekhez.

Korábbi kollekciói

A Sterling ezüst vonal a titkos vágyak tökéletes megtestesítése. Legyen szó arabeszk remekművekről, a lázadás ismert szimbólumairól, mesés filigrán alkotásokról vagy misztikus gyöngyökről: az ékszerek érzelmes tárgyai tele vannak érzékiséggel és tiszta egyéniséggel.

Az ékszerkollekció darabjai, amelyek az elbűvölően elegánstól és titokzatos szimbolikától a csábító visszafogottságig és a meggyőző minimalizmusig terjednek, megtalálhatók például az ÉKSZERdesign webáruház kínálatában is. 

A “Charm Club” kollekció az üzenetet hordozó ékszerek paradicsoma. A korlátlan kombinációs lehetőségeket kínálva az eredeti és változatos charmok összegyűjtésre hivatott. Ezek az ember személyiségének valódi aláírásai, a főbb életesemények apró szimbólumai, vagy állandó emlékeztető az elérni kívánt célokra.

2022-es kollekciók

Az “Elements of Nature” kollekciója a népszerű “Rebel At Heart” vonal kiterjesztéseként nagy hangsúlyt fektet a négy elemre és a hozzájuk tartozó csillagjegyekre. A természet szimbólumai, a horgony, a szerelem fája, és az olyan motívumok, mint az égő szív, az utazás és a kaland szellemét idézik, amely a termékcsalád új színvilágának, a tigrisszemnek és a türkiznek a misztikusságához és erejéhez kötődik.

Végső gondolatok

Ezeknek a csodás ékszereknek nem csak a különlegességét és egyediségét lehet kiemelni, hanem azt is, hogy a jól átgondolt tervezésüknek hála egymással is remekül társíthatóak.

 

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek