Mert lefogyni magyarosan is lehet: mi a RegEnor kúra titka?

iho   ·   2023.11.10. 12:00
zzz

A fogyókúrákról sokakban egy olyan kép alakult ki, hogy nem szólnak másról, mint az önsanyargatásról. A kalóriák számolásáról, a tápanyagbevitel radikális csökkentéséről. Ám e tévhitekkel szemben valóban létezik egy módszer, amely szenvedések nélkül is komoly eredményt hoz. Ez a RegEnor diéta.

Pedikűrtől a természetgyógyászatig – egy feltaláló nem mindennapi története

Szabó Szigfrid egy aradi család tizenkettedik gyermekeként látta meg a napvilágot 1944-ben. Technikusi diplomája után a növényvédelemben kezdett el dolgozni, majd kitanulta a talpmasszírozást. Magyarországon ő vállalkozott elsőként ezen a területen, viszont közben számos találmányt is készített. Ezek egyike a regenor emésztéstámogató étrend-kiegészítő ital, melyet a Magyarosdiéta honlapján kedvezményesen tudunk megvásárolni.

A kutató ugyanis felfedezte, hogy a legtöbb betegségnek fizikai oka az emésztőrendszer működési problémáiban keresendő. A RegEnor tulajdonképpen egy tejfehérje oldat, amely a test méregtelenítési folyamatait gyorsítja fel természetes összetevőivel. Ennek egy kellemes “mellékhatásaként” pedig a fogyásban is hatékony segítségünkre lehet. Teszi mindezt egy egészséges diétával karöltve, káros mellékhatások nélkül.

A RegEnor diéta lényege: ezt és ennyit ehetünk

A diéta egyik fontos alapja, hogy nincs dekára, grammra pontosan meghatározva, mennyit ehetünk: egyedül a zsír és a zöldségfélék fogyasztása kulcsfontosságú. A mértéknek mindenki számára saját maga kell, hogy legyen – ahhoz képest pedig -20%-os fogyasztás. Ennyivel érdemes tehát csökkenteni az ételadagokat a várt eredményért.

De milyen ételeket ehetünk, és hogy kell elképzelni egy ilyen kúrát? A lényege, hogy bármilyen zsírból naponta 3x3 evőkanálnyit ehetünk. Emellett pedig, hogy mindent (nem túl nagy mennyiségű) zsírban készítsünk el. Az adag folyékony állapotban kimért, viszont nyugodtan szilárdan is rákenhetjük a pirítósunkra.

Ha vegetáriánusként a hideg is kiráz minket az állati zsíroktól, arra is van alternatíva: ez a ghí, vagyis a tisztított vaj. A zöldségekből pedig a savanyított káposztán, a sütőtökön kívül gyakorlatilag bármit fogyaszthatunk. Krumplit viszont csak mértékkel, és inkább helyettesítve batátával, fehérrépával, paszternákkal vagy zellerrel.

Mindemellett pedig bármilyen hús fogyasztható tetszőleges elkészítési móddal. Korlátozott mennyiségben, pirítva pedig ehetünk kenyeret (rozs-, barna-, fehér, félbarna) is. A készételek kapcsán, valamint a diéta alatt minden ételtípusnál figyeljünk arra, hogy minél kisebb arányban tartalmazzanak felesleges, káros adalékokat, tartósítószereket! A folyadékfogyasztásunkra pedig különösen ügyeljünk!

Milyen hamar lehet vele eredményeket elérni?

A diéta hatása a sportolástól, a testünk salakosságától és a szedett gyógyszereinktől függően lehet gyorsabb vagy lassabb. A közös a fogyókúrázókban azonban az, hogy az eredményeik látványosak: a kitartás így minden szinten megtérülhet. 

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek