Meseszép hálószobára és pihentető alvásra vágysz?

iho   ·   2021.08.07. 12:00

Nem kell választanod, a kettő megoldható egyszerre is!

A hálószoba mindenképpen az a helyiség az otthonunkban, ahol a legtöbb időt töltjük, ahol a legbensőségesebb beszélgetések zajlanak, ahol a legjobban elengedhetjük saját magunkat. 

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a hálószoba az otthonunk szívcsakrája: a szeretet és az öröm központja.

Rendkívül fontos, hogy örömmel térjünk nyugovóra, pihentető és kellemes órákat töltsünk az ágyunkban, és reggel örömmel és energiától duzzadóan vágjunk neki egy újabb dolgos napnak.

Hogy ez ne csak hiú ábránd maradjon, a Prémium bútoráruház összeválogatta neked a mind funkcióban, mind stílusban, mind minőségben magas színvonalat képviselő darabokat.

Ágy vagy ágykeret, egy vagy több funkció?

Először is mindenképpen azt kell számba venni, hogy mekkora hellyel tudsz kalkulálni. 

Ha kicsi a hálószobád, esetleg még a belmagasság is nagyon alacsony, akkor mindenképpen érdemes kisebb, egyszerűbb darabot választani, ami alá még pakolni is tudsz, akár ágyneműtartós, akár külön dobozos megoldással. Egy markáns bútor felszippantja azt a kis teret is, és nem fogod magad komfortosan érezni a túlzsúfolt szobában.

Ha szerencsés vagy, és tágas, szellős a hálószobád nagy belmagassággal, akkor abba tökéletes drágakőként bevonulhat egy prémiumminőségű franciaágy, és köré a díszítés éjjeliszekrény, fésülködőasztal, szőnyeg formájában.

Találd meg a stílusod!

Ha már tudod a méreteket, eldöntötted, hogy milyen funkciókat szánsz az ágyadnak, akkor már csak a stílust kell kitalálni!

Fontos döntést készülsz hozni, így semmiképp se köss kompromisszumot! Csak olyan ágyat engedj a hálószobádba, amitől jól fogod magad érezni. Ki szeretne olyan ágyba belebújni nap nap után, ami nem is tetszik igazán?

A klasszikus bútordarabok kedvelőinek számtalan ágy közül van lehetősége választani, ugyanakkor a modern, letisztult skandináv stílus rajongói is megtalálják a számításukat. Nem leszel gondban akkor sem, ha az egyre népszerűbb szürke színt szeretnéd bevezetni a hálószobádba, de akkor sem, ha újítóként bátran kísérletezel modern vonalvezetéssel és merész színhasználattal. 

Mindenképpen nézd végig alaposan a kínálatot, és válaszd az ízlésednek, hálószobádnak legtökéletesebb ágyat a Prémium bútoráruház termékei közül! 

Boldog éjszakák, boldog nappalok

Minden ember tudja, hogy pihentető, elégséges alvás nélkül nincs boldog és hatékony nappal. Ki tud úgy jól teljesíteni akár otthon, akár a munkahelyén, akár az iskolában, hogy reggel alig bírja magát kikaparni az ágyból. Eláruljuk: senki.

Ha csak egy kicsit is úgy érzed, hogy nagy örömed lelnéd egy új, kényelmesebb ágyban, akkor ne is gondolkozz tovább: legfőbb ideje, hogy gondoskodj az egyik legalapvetőbb igényedről. Méghozzá prémium minőségben! Mert ez minden embernek jár!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek