Miből tudhatod, hogy valaki vonzódik hozzád?

iho   ·   2023.01.04. 12:00

Ugye te magad sem gondoltad volna, hogy felnőtt fejjel még ilyeneken fogsz agyalni? Mert persze a gimis évek, az egyetemista időszak összes kétkedése és bizonytalansága már rég a múlté. Ahogy telnek az évek, úgy ismered meg magad minél jobban, az önismerettel pedig kéz a kézben jár, hogy többé-kevésbé reálisan tudod felmérni, hogy kivel hányadán állsz.

Csakhogy a szerelem nem ilyen egyszerű, sokszor a legkomolyabb emberből is bolondot csinál, tehát teljesen valid a kérdés, hogy biztos lehetsz-e magadban, amikor azt érzed, valaki vonzódik hozzád. Cikkünkben remélhetőleg választ találsz erre a kérdésre!

Az online tér nehézsége

Amint regisztrálsz a CUPYDO Társkereső online társkereső oldalára, egy egészen új világ fog megnyílni előtted: ismerkedésre vágyó férfiak és nők egész serege fogja várni, hogy kitöltsd az adatlapodat, megossz magadról néhány jó minőségű fotót, és máris indulhat a nagy kaland.

A gyors kezdés után még gyorsabban találhatod benne magad egy egyre szorosabbá fűződő csetelésben, ahol csak úgy pörögnek a kérdések és a válaszok, te pedig azon tűnődsz, hogy ez vajon most mennyire lesz komoly?

Az online tér nehézsége, hogy sem a testbeszéd, sem a hanglejtés nem segíthet ennek megítélésben, ezért inkább figyeld a specifikus jeleket:

  • A nap bármely szakában ír neked? 
  • Csak ő kezdeményezhet, vagy ha írsz neki, akkor bármikor válaszol?
  • Nem érzed, hogy dugiban írogat? Nem kell gyanúsan sokszor hirtelen elköszönnie?
  • Komoly témák is szóba kerülnek?
  • Mennyit tudtál meg az életéről úgy igazán?
  • Áttértetek már másik platformra, vagy a közösségi oldala tabu?

Ugye mennyi intő jel lehet, és mégis hányszor nem látjuk a fától az erdőt?

A személyes találkozás varázsa

Már önmagában nagy lépés, hogy eljutottatok a személyes randevúig. Itt már “csak” arra kell figyelned, hogy a partnerednek mennyire komolyak a szándékai.

Persze konszenzusos alapon mehet az egyéjszakás kaland is, vagy akár csak a szexuális kapcsolat, csak ezt egyértelműen tisztázni kell!

Ha viszont neked egy valódi, tartalmas párkapcsolat az álmod, akkor nem árt észrevenni, hogy a partnered a legrövidebb útvonalat próbálja-e felrajzolni az ágy és a széked között, vagy valóban rád, mint emberre kíváncsi. Mindezt le tudod szűrni a programból, a tekintetből, a kérdések típusaiból.

Ha ezeket észreveszed, akkor fogod tudni helyén kezelni azt akivel éppen ismerkedsz.

Persze akad olyan eset is szép számmal, ahol minden megy, mint a karikacsapás, nem véletlenül van a CUPYDO Társkeresőnek annyi sikertörténete!

Maradj kíméletlenül őszinte és reális!

Nem győzzük hangsúlyozni annak a jelentőségét, hogy muszáj őszintének lenni, mind önmagadhoz, mind pedig a másik félhez, és természetesen ez fordítva téged ugyanúgy megillet.

Ha őszinte vagy, és ráadásul még csak nem is rózsaszín szemüvegen keresztül látod a valóságot, akkor viszonylag hamar fogsz tudni sikeresen párt találni magadnak az online társkereső felületen!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek