Miért beteg a vasútmodellezés?

iho   ·   2015.02.20. 13:45
00kicsi

A vasútmodellezők körében egyre több kérdés fogalmazódik meg a szeretett hobbijuk jövőjét illetően. Vajon a gyártók is ugyanolyan fontosnak tartják a választék évről évre történő bővítését, mint a vásárlók? Egyáltalán vannak-e még vásárlók? Február eleje minden évben a nürnbergi játékvásárról szól, ahol ezekre a kérdésekre is választ kaphat a látogató. Az Indóház modellrovatának munkatársai és az online elérhető Vasútmodell TV stábja idén egy kissé keserédes filmet hozott össze, amelyben megpróbálják feltárni az okokat.

Persze a vasútmodellezés csodálatos világát nem ez a pesszimista légkör jellemzi, hisz erről tanúskodnak az online televízió további filmjei, amelyeket érdemes végignézni.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Kisvasút

Százötvenöt gyermekvasutast avattak

MÁV/iho   ·   2024.06.10. 07:30

Megtartották a budapesti Gyermekvasúton a 2023/2024. tanévben tanfolyamot elvégző gyerekek avatási ünnepségét. A budai hegyekben kanyargó kisvasút idén jubileumát is ünnepli: hetvenöt éve adták át a második vonalszakaszt, a szolgálatot a kezdetektől 10–14 éves kisvasutasok látják el.