Milyen a tökéletes fürdőszobabútor?

iho   ·   2023.05.03. 12:00

A fürdőszoba ugyanolyan fontos helyisége az otthonunknak, mint a többi, ezért ennek berendezésekor is törekedni kell a harmóniára, esztétikumra, de itt az is sokat számít, hogy a bútorok vízállóak legyenek. Milyen lehetőségeink vannak a választás során?

Minőségi fürdőszobabútorok

Aki felújít vagy építkezik, annak minden fillér számít, ezért az is lehet fő szempont a berendezés során, hogy a szükséges szanitereket, bútorokat egy helyről szerezzük be. Szerencsére a Homelux lakberendezési áruházban minden megtalálható, ami kellhet a helyiségbe: jó minőségű fürdőszobabútor, zuhanykabin, fürdőkád, mosdó, csaptelep, zuhanyszett, WC-csésze és sok apró fürdőszobai kiegészítő is kapható náluk.

Érdemes itt szétnézni, hiszen számos kedvezmény igénybe vehető, sok esetben beüzemelés is kérhető a termékekhez, és bizonyos összeg felett ingyenes házhoz szállítás is jár. Ráadásul 2020-ban Magyar Brands díjat is kapott a cég, mivel elsősorban magyar termékek forgalmazásával foglalkozik.

A fürdőszobai bútoraik közül nehéz is választani, de elsősorban a méret lesz a döntő, ám számíthat az is, hogy milyen színű a bútor, illetve mennyi tárolóhelyet tartalmaz. Segítségképpen bemutatjuk a két legnépszerűbb változatot.

Komplett fürdőszobabútor: magyar termék - kiváló minőség

A Bianca Plus termékcsalád az egyik legnépszerűbb a vásárlók körében. Ezek a bútorok Magyarországon, Nemesnádudvaron készülnek többféle kivitelben. Különös figyelmet fordítanak arra a készítők, hogy a szekrények éveken át megőrizzék minőségüket: műanyag élzáróval készülnek tehát. Ennek következtében jól tűrik a nedves környezetet, vízállóak. A bútor frontja MDF vákuumfóliával van bevonva.

A Bianca Plus fürdőszobabútorok négyféle színben rendelhetők: magasfényű fehér, rauna szil, sonoma tölgy és aida dió. Választhatóak háromféle variációban: kérhetünk csak felső szekrényt tükörrel, csak alsó szekrényt mosdóval vagy komplett fürdőszobabútort. A mosdó a szett része, de csaptelepet külön kell rendelni hozzá, ám a Homelux webáruházban ezt a kiegészítőt is megtaláljuk.

Nagy előnye még a terméknek, hogy nem lapra szerelten, hanem 2-3 részben (alsó, felső bútor), összeszerelve szállítják ki, ezzel is megkönnyítve a fürdőszoba berendezését.

Minimalista stílusú helyiségbe való fürdőszobabútor

A minimalista stílus a fürdőszobákban is hódít, főleg egyszerűsége miatt kedvelik. A szögletes formák előtérbe kerülnek, a fekete-fehér szín az egyeduralkodó. Ha valaki ilyen fürdőszobát képzelt el magának, akkor a Homeluxnál ehhez is talál megfelelő bútorokat a Cube márkájú termékek között.

Ezek felfüggesztett fürdőszobabútorok, azaz nem lábakon állnak, marad alattuk elég hely a tároláshoz is. A magasfényű, fehér színű alsó szekrényben beépített kerámiamosdó van, fekete színű csaptelep választható a kínálatból. A szett része a tükör is, amely nélkülözhetetlen kelléke a fürdőszobáknak.

Érdemes eltölteni egy kis időt a nézelődéssel, mielőtt bútort rendelünk, hogy a számunkra legjobb termék kerüljön a fürdőszobába.

(X)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek