Milyen filmet nézz, ha már unod a csöpögő romantikát? Adunk 4 nagyszerű tippet!

iho   ·   2022.06.03. 12:00

Egy fárasztó nap végén olyan jólesik csak ledőlni a kanapéra és megnézni egy érzelmes, “limonádé” filmet, ami könnyed és szórakoztató. Ha azonban már rosszul vagy a rózsaszín cukormáztól, akkor most mutatunk 4 olyan romantikus filmet, ami nem a szokásos módon mutatja be a szerelmet.

Holdfény királyság

Bár a szerelmet elsősorban a felnőtteknek tulajdonítjuk, no de mindannyian jól tudjuk, hogy ez az érzés sokaknál már kiskamasz korban felbukkan. Bizonyára neked is volt első szerelmed az iskolás éveid alatt, így hát semmi meglepő sincs abban, hogy az említett film főszereplői is 12 éves gyerekek.

Persze ebben a korban még nem kell számítani semmiféle komoly elköteleződésre vagy intimebb pillanatra, de a film tökéletesen példázza, hogy milyen őszinte és örömteli, de egyben fájdalmas is tud lenni az első szerelem. 

Már csak azért is érdemes megnézned ezt az alkotást, mert az olyan ismert sztárokat, mint Bruce Willis és Edward Norton, a megszokottól teljesen eltérő szerepben láthatod. Tetszett a film? A Bien.hu szórakozás rovatában még számos nagyszerű tippet találsz!

Életem nagy szerelme

A legtöbb nő egy magas, jóképű hercegről álmodik… Na jó, az talán még belefér, ha pár centivel alacsonyabb, de hogy több mint három fejjel?! Pontosan ez a komikus helyzet adja az Életem nagy szerelme című film alaptörténetét. A főszereplő, a szép és okos Diane ugyanis az apró növésű Alexandre-ban találja meg a nagy Őt, aki nemcsak intelligens, hanem gazdag és jóképű is. 

Ez akár egy tökéletesen induló kapcsolat is lehetne, ha nem szólna közbe az az aprócska tény, hogy Alexandre még Diane válláig sem ér. Ez a helyzet számos szórakoztató szituációt teremt, ugyanakkor a néző elgondolkodik, hogy vajon ő mit tenne a főszereplők helyében?

Eleven hús

Ne ijedj meg, a cím ellenére nem egy véres horrorsztoriról van szó, hanem Pedro Almodovar egyik ikonikus alkotásáról. Az 1997-ben készült romantikus dráma egy szerelmi sokszög történetét meséli el, izgalmas karakterekkel, váratlan fordulatokkal fűszerezve.

Itt a tipikus macsók helyett börtönviselt és kerekesszékbe kényszerült férfiak kerülnek a főszerepbe, a szerelmes enyelgés helyett pedig a bosszú is kulcsfontosságú szerepet kap. 

Egy olyan filmről van szó, amely garantáltan a képernyő elé szegez ahogy bonyolódik a történet, a stáblista felbukkanása után pedig órákig emészted még magadban a látottakat. Ha eddig még nem nézted meg, feltétlenül keríts rá sort!

Liza, a rókatündér

Ki mondta, hogy csak Hollywoodban készülnek rendhagyó romantikus filmek? A Liza, a rókatündér egy magyar alkotás, ami ügyesen építi be az ősi japán mitológia elemeit egy modern romantikus komédiába. 

A főszereplő másokhoz hasonlóan szintén élete szerelmét keresi, ám mivel álomvilágban él, és egy képzeletbeli baráttal osztja meg a mindennapjait, ez közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik.

Lizának számos hihetetlen kalandban lesz része, de hogy rátalál-e a nagy Ő-re, az maradjon a film titka.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek