Milyen modern ékszertartók kaphatók manapság?

  ·   2021.03.05. 12:00

Mindenkinek van legalább néhány olyan kedves emléke, amelyet semmi pénzért nem adna tovább. Egy eljegyzési gyűrű, egy különleges nyaklánc vagy egy karkötő. Az ékszerek megérdemlik a törődést, és úgy szolgálhatjuk leginkább javukat, ha ügyelünk a tárolás körülményeire. A következő cikkben ezért most néhány egyedi ékszertartóval találkozhatsz. 

Az ékszertárolás fortélyai

A különböző ékszerek tárolásának körülményei rendkívül fontosak, hiszen így megőrizhetjük minőségüket hosszú távon. Nem lesznek porosak, ráadásul az olyan darabokat is elrejthetjük, amelyeket nem akarunk szem előtt hagyni.

A tárolás során is figyelnünk kell arra, hogy csak a megfelelő tárolóeszközöket használjuk. De az sem mindegy, hogy ezekre vagy ezeken hogyan helyezzük majd el ékszereinket, mivel az egymásba gabalyodott állapot sem tesz túlságosan jót nekik. Ma már szerencsére különböző típusú ékszertartók kaphatóak, amelyek segítenek kiküszöbölni a hasonló problémákat.

Ékszertartó állvány vagy doboz?

Az ékszertartó állványok nagyon elegánsak és exkluzív kivitelben is kaphatóak. Legtöbbször rozsdamentes fémből készülnek, hogy az idő se hagyja nyomát rajtuk. Ezeknek előnye, hogy szépen lelógathatjuk rajtuk az ékszereket, és azok biztosan nem gabalyodnak majd össze. Hátrányuk azonban talán az, hogy a por könnyen beszállhatja őket, így időnként nem árt leellenőrizni állapotukat.

Amennyiben zártabb ékszertartókra vágysz, akkor a dobozok mellett érdemes döntened. Ezek már jól védenek a porral szemben, viszont ha nem vigyázol, bizony abból lehet nagy gubanc! Egy zárt dobozban csak korlátozott mennyiségű ékszert helyezhetsz el, ha nem szeretnéd később magát a gordiuszi csomót kibogozni. 

A dobozokban akár elhelyezheted az ajándéknak szánt ékszereket is!

Amennyiben már ötleted is van, kit lepnél meg vele, akkor látogasd meg a Designmarket weboldalát, ahol egyéb hasznos kellékekre lelhetsz!

Gyűrűtartók a javából!

A gyűrűk tárolása szintén egy speciális terület. Próbálkozhatsz egy dobozba elhelyezni azokat, de sajnos akkor nagy az esély arra, hogy összekarcolják majd egymást az ütődés során. A gyűrűket ezért máshogy kell tárolnod!

Szerencsére ma már vannak minőségi és egyben kreatív gyűrűtartók, amelyek megoldják ezeket a gondokat. Képzelj csak el aranyos nyuszi- vagy lámafigurát, amelynek a fülén lóg a gyűrűd vagy egy cicát, esetleg elefántot. Akiknek több gyűrűje is van, számukra ideális lehet a 3 darabos gyűrűtartó szett. 

Miért is előnyös az ezekhez hasonló ékszertartók használata? Nos, elsősorban az ékszerek védelme érdekében kell beszerezni minőségi darabokat, de valljuk be, hogy ezek mindennek tetejében még jól is mutatnak! Ma már otthonról, kényelmesen kiválaszthatod a számodra szimpatikus termékeket, és mindent megrendelhetsz egyszerűen online!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek