Mindig jó, ha van a közelben kézfertőtlenítő folyékony szappan

iho   ·   2024.01.14. 12:00

A kézfertőtlenítő folyékony szappan manapság már alapvető higiéniai terméknek számít minden mosdóban. Kivétel nélkül megtalálható az otthonainkban, a munkahelyünkön, nagy eséllyel az üzletek mellékhelyiségeiben is. Ez nem véletlen az elmúlt évek után.

Kézfertőtlenítő folyékony szappan: fontos eszköz a járványok megelőzésében

A kézfertőtlenítő folyékony szappan hatékonyságának köszönhetően nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, hiszen a kezekre tapadó baktériumokkal, vírusokkal veszi fel a harcot. Beszerzése senkinek sem jelenthet gondot, így például a Flornál kapható Tork termékek között is megtalálható a kézfertőtlenítő folyékony szappan, és megvásárlásával sokat tehet egészsége megőrzéséért.

A termék tejsav alapú, hatékony megoldást biztosít mindenhol, ahol élelmiszerrel bánnak: míg a kórokozókkal szemben kíméletlen, addig a gyengéd a kezekkel.

Használata elengedhetetlen, hiszen – bár mindannyian azt hittük, hogy az előző évek járványtól nehezített mindennapjai nem térnek vissza és nem lesz folyamatosan szükségünk a kézfertőtlenítő folyékony szappanra – az élet másképp írja a sorokat. A kézfertőtlenítés továbbra is annyira fontos, mint volt, hiszen a Covid köztünk maradt (és sok más fertőzést kiváltó kórokozó is).

A higiénikusabb feltételek megteremtése ma már természetes

Miért alapvető elvárás a kézfertőtlenítő használata? A kezeink olyan felületekkel érintkezhetnek, amelyek hemzsegnek a baktériumoktól és vírusoktól, kiváló táptalajként szolgálva azoknak. Ezek a kórokozók a rendszeres és alapos kézfertőtlenítés nélkül gyorsan elterjedhetnek, különböző betegségeket okozva.

A fertőtlenítés minden évszakban fontos, de kiemelten ügyelni kell rá a hideg beköszöntével, amikor a megfázásos, influenzás fertőzések gyakoribbá válnak.

Ha Ön is gondoskodni akar a munkatársai, ügyfelei egészségéről, akkor a kézfertőtlenítő folyékony szappan lesz a jó megoldás. Alkalmazásával mérsékelhető a fertőző betegségek terjedése, így a kézfertőtlenítők jelenléte és használata a mosdóhigiénia szerves része.

Milyen előnyei lehetnek a kézfertőtlenítő folyékony szappan használatának?

A kézfertőtlenítő folyékony szappan használatának sok olyan előnye létezik, amit Önnek is érdemes kihasználnia:

  • Semlegesíti a fertőzéseket okozó baktériumokat, vírusokat.
  • Mivel bőrgyógyászatilag tesztelt, így nem okoz irritációt, bőrpírt vagy kiütéseket.
  • Alkalmas gyakori használatra is.
  • Használható szenzoros vagy manuális adagolóban.
  • Kiváló megoldást jelent bármilyen élelmiszer-használati környezetben, mert nem szennyezi be az élelmiszereket.
  • Hamar szárad, nem okoz csípő érzést, és nem keletkezik ragacsos érzés sem.
  • Többféle kiszerelése van: létezik pumpás, táskában is hordható, de akár nagy felhasználóknak szánt változatú 20 kg-os is.
  • Az érintésmentes, megbízható használathoz adagoló is beszerezhető hozzá.

Szerezze be Ön is minél hamarabb, és gondoskodjon időben a saját és a környezetében élők biztonságáról!

(x)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek